Δευτερούλα σήμερα κι ενώ ο Σεπτέμβρης διανύει τη δεύτερη εβδομάδα του, η θερμοκρασία παραμένει εκεί ψηλά στα σχεδόν καυσωνικά της επίπεδα, με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε να φασώνουμε air-condition κι ανεμιστήρες ολούθε. Για αυτό τον λόγο, χρειαζόμαστε δροσερές ειδήσεις, ώστε όσο κάνουμε υπομονή να ανθίζουν λεμονιές στις γειτονιές μας. Μια τέτοια, που μας έφτιαξε το κέφι ολίγον τι ήταν κι η συμμετοχή των Metallica στο επερχόμενο soundtrack της νέας ταινίας της Disney, “Jungle Cruise”, Βλέπεις τα παιδιά, πρέπει να μαθαίνουν από μικρά στο χέβι μέταλ για να πάμε όλοι μαζί μπροστά, οικογενειακά! 

Κάπως έτσι λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουμε μια πειραγμένη ορχηστρική εκδοχή του “Nothing Else Matters” να παίζει κομβικό ρόλο, στη διάρκεια της ταινίας. Από ότι φαίνεται μάλιστα ο τύπος, στον οποίο χρωστάμε αυτή τη συνεργασία είναι ο Σον Μπέιλι, πρόεδρος παραγωγής της Disney, που ανήκει στη συμπαθή κατηγορία των παλιοροκάδων/ χατζημεταλλάδων.  

Είναι παλιός λάτρης της rock και γενικά ένας από τους καλύτερους, φιλικότερους, πιο γενναιόδωρους και ζεστούς ανθρώπους που θα βρεις στη μουσική βιομηχανία. Νομίζω ότι πάντα ήταν οπαδός των Metallica, και στην πορεία έχουμε γνωριστεί καλά. Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε μεγάλοι λάτρεις της Disney, οπότε υπάρχει μια σπουδαία φιλία εκεί, και πάντα έψαχνε για κάτι που να ταιριάζει, ώστε να συνεισφέρουν οι Metallica σε κάποιο project τους“, αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε για να μας κάνει πενηνταράκια τι παίχτηκε, ο αξιαγάπητα ενοχλητικός τυμπανοκρούστης, Lars Urlich! 

Εμείς πάντως, έχουμε κόψει από τώρα εισιτήριο, Lars να το ξέρεις!