Παρασκευούλα σήμερα με το θερμόμετρο να αγγίζει με τη γλωσσίτσα του τους 40 βαθμούς Κελσίου κι εμάς να αγγίζουμε με τις δικές μας τα aircondition σε σπίτια, γραφεία και αυτοκίνητα, μπας και την παλέψουμε. Τουλάχιστον, μπήκαμε σε αντίστροφη μέτρηση για το σαββατοκύριακο που ξεπροβάλλει σε λίγες ώρες και στο γραφείο η κατάσταση είναι και 5% πιο υποφερτή από ότι πριν.

Έλα όμως, που “Έτσι Ξαφνικά” όπως έχει τραγουδήσει ο ποιητής της αγάπης Αντώνης Ρέμος, πέσαμε πάνω στο ντοκιμαντέρ του Μatteo Borgardt με θέμα το μπόλικο αδημοσίευτο υλικό που υπήρξε από τη συνέντευξη του Τσαρλς Μπουκόβσκι στην Ιταλίδα παραγωγό και δημοσιογράφο Σίλβια Μπίτσιο μια βραδιά του Ιανουαρίου του 1981, στο σπίτι του στο San Pedro της Καλιφόρνια. Αφού αναρωτηθούμε τι μας πήγε στραβά και βάλαμε Ρέμο και Μπουκόβσκι στην ίδια πρόταση, θα προχωρήσουμε με τα καθέκαστα.

Με αίσθηση ευθύνης δίνουμε σε παραγωγούς και σκηνοθέτες του ντοκιμαντέρ, από μόνοι μας τα λεφτά μας, γιατί τις δύσκολες αυτές μέρες του κορονοϊού που διανύουμε, μπορεί να μην θέλετε να τα πάρετε!