Το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu, το 1ο σε προτιμήσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο στη λιανική, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και υποδέχεται το καλοκαίρι με 2 νέες εντυπωσιακές προτάσεις γεύσεων: Menthol και Mango/Apricot.

Οι 2 νέες γεύσεις έρχονται να εμπλουτίσουν τη γκάμα γεύσεων myblu και να προσφέρουν στους ενήλικες καπνιστές μοναδικές εμπειρίες ατμίσματος. Το Menthol προσφέρει δροσερή γεύση μέντας και άρωμα φρεσκάδας. Η σύνθεση του χαρίζει έντονη γευστική εμπειρία μεγάλης διάρκειας. Το Mango/Apricot με τη φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο και το γλυκό άρωμα μια γεμάτη, αλλά απαλή γευστική εμπειρία στον ατμιστή.

Οι νέες γεύσεις myblu υποβάλλονται σε αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης περνώντας από 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας και διατίθενται σε προ-γεμισμένες κάψουλες, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι ατμιστές myblu μπορούν να προμηθεύονται από τα σημεία πώλησης καπνικών, τόσο τις νέες γεύσεις Menthol & Mango/Apricot, όσο και την υφιστάμενη γκάμα, η οποία αποτελείται από 6 ακόμα επιλογές γεύσεων με ένταση νικοτίνης 1.6%, 0,8%, 0% και 5 εντυπωσιακά χρώματα συσκευών.

To myblu είναι η ιδανική επιλογή με την οποία μπορεί κανείς να κάνει γρήγορη εναλλαγή γεύσεων με μία απλή κίνηση (click & go), χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία διαρκεί 1 ημέρα για ένα μέσο ατμιστή με μια μόνο φόρτιση 30 λεπτών.

Πιστό στην υπόσχεσή του, το myblu παραμένει δίπλα στους ενήλικους καπνιστές που το επιλέγουν, για να προσφέρει Κάτι Καλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα myblu Care Δευτέρα – Σάββατο 9:00 – 21:00 στο 00800126047 από σταθερό χωρίς χρέωση και στο  2111065000 από κινητό