Τι φασάρα ήταν τα 90s ρε φίλε! Από όπου και να τα πιάσεις, μόνο μαγικά πράγματα θα δεις. Ok, αν εξαιρέσεις τα κουρέματα της εποχής, όλα τα άλλα ήταν κουλ ρε αδερφέ. Τι να θυμηθούμε πρώτο; Το PlayStation1, τους Nirvana, τον παλίκαρο που βλέπει κύκλους; Τι;
Κοίτα όλα τα παραπάνω θα τα θέλαμε πίσω σίγουρα, αλλά κατανοώ ότι είναι κομματάκι δύσκολο να γίνουν τόσα πολλά comeback. Θα μου πεις τώρα “Γιατί ρε, έχουν γίνει σε άλλα πράγματα και δεν το ξέρουμε;”. Ο ναι, έχουν γίνει. Τι, δεν μας πιστεύεις; Για τσέκαρε:
 
1. Τροχός της Τύχης/PowerSpin
 
 
Τόσο χαρά για επιστροφή είχαμε να κάνουμε απ’ αυτή του Λάσμε στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, σε αντίθεση με αυτή του Γκαμπονέζου σέντερ, αυτή του τροχού της τύχης μοιάζει τέρμα για τέρμα επιτυχημένη. Δεν κατάλαβες για τι πράγμα σου μιλάω; Θυμάσαι το διάσημο τηλεπαιχνίδι των 90s; Ε, αυτό επέστρεψε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Απλά μπουκάρεις μέσα και ψάχνεις το “Powespin”. Εκεί μπορείς να παίξεις Αριθμό, Σύμβολο ή/και Ζώνη με διαφορετικές αποδόσεις για κάθε τύπο παιχνιδιού. Τότε θα γυρίσει ο τροχός και ΜΠΑΜ! Αλλά τι στα λέω εγώ, τράβα παίξε και δεν θα χάσεις!
 
2. Τα φιλαράκια
 
 
Παιδιά (στα φιλαράκια απευθύνομαι ντε) δεν ήμασταν ποτέ σε “Break”, το καταλάβατε; Και αν ήμασταν, αυτό θα ήταν ίδιο σαν της Ρέιτσελ και του Ρος. Δηλαδή κουραφέξαλα. Ευτυχώς, έστω και για ένα επεισόδιο, έχουμε “Φιλαράκια” και το 2020. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ρε αδερφέ βαρεθήκαμε να βλέπουμε 100 φορές τα ίδια επεισόδια. Μάθαμε και τις ατάκες απ’ έξω κιόλας. Κάντε κάτι, βγάλτε άλλους 4 κύκλους, είμαστε εθισμένοι το βλέπετε!
 
3. Μπασκετικό στιλ
 
 
Ε yo, man. Έλα όχι, πλάκα κάνω. Έχω να κάνω μια δήλωση όμως: Nα είναι καλά το “Last Dance”. Γιατί; Μα φυσικά γιατί ξαναέγιναν μόδα τα ρούχα με τον “ταυράκο” πάνω τους, τα φαρδιά σορτσάκια και τα μπασκετικά παπούτσια. Οk, απ’ την άλλη βέβαια νιώθουμε βασικοί και εμείς που τα βάζαμε από νωρίτερα, αλλά όπως και να ‘χει φίλε μου, το συγκεκριμένο στιλ είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει. Και βλεπεις, δεν έχω μπει καν στη λογική “τατού και σκουλαρίκια”.
 
4. Λόγω τιμής
 
 
Όπα παιδιά, άκυρο, τέρμα η λίστα, έγινε λάθος. Μπορεί τα παραπάνω να επέστρεψαν και να γουστάρουμε άσχημα (ειδικά το PowerSpin απ’ τον ΟΠΑΠ), αλλά το συγκεκριμένο έκανε comeback και ξενερώσαμε άσχημα. Για καιρό μας έλεγαν ότι η σειρά “επιστρέφει και θα τα σαρώσει όλα”, αλλά τελικά… τζίφος. Ναι, υπήρχε μια μικρή δόση νοσταλγίας στην όλη φάση, αλλά μέχρι εκεί…
 
5. Crash Bandicoot
 
 
Έλα να επιστρέφει για τα καλά το αλεπουδάκι μας! Έχω μια απορία ρε συ, τόσο καιρό, τόσα χρόνια, γίνεται να μην σκέφτηκε ούτε ένας “Ρε, αυτό το παιχνίδι τα έσπαγε, μήπως να το ξαναβγάζαμε;”. Ε, ντάξει, το σκέφτηκε ένας και τελικά “Bingo”. Επιστρέφει μάγκα μου και απλά περιμένουμε όλοι πώς και πώς την όλη φάση, με την ευχή να μην είναι μια πατάτα. Γιατί ναι, παίζει αυτός ο φόβος σίγουρα!
 
Ευσεβής πόθος: Τα Burger των Wendy’s
 
 
Μέχρι και η Ρέιτσελ με τον Ρος γύρισαν. Και εσύ μπεργκεράκι μου καλό, ακόμα; Άντε, αργείς. Αν δεν ξέρεις για τι σου μιλάμε, απλά δώσε βάση. Σου μιλάμε για την Καβουροπάτη της αληθινής ζωής. Ok, το ‘χεις; ΕΛΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΜΠΕΡΓΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!