Smartphone, tablet, laptop, smartband, smartwatch, ασύρματα ακουστικά… Γιατί να πρέπει να βολεύεσαι με ό,τι σου έχει περισσέψει από προηγούμενα χρόνια, αντί να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη, απολαμβάνοντας όλα όσα έχει να σου προσφέρει η τεχνολογία; Μην αναρωτιέσαι πώς. Τα Huawei Summer Offers είναι εδώ και σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις gadget για κάθε σου ανάγκη σε ασυναγώνιστες τιμές και με μοναδικά οφέλη και προνόμια.

Παρ’ ότι οι καλοκαιρινές προσφορές της Huawei καλύπτουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων, οι περισσότεροι θα τρέξουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία στα smartphone και εδώ που τα λέμε, πώς να μην το κάνουν, όταν μπορούν να βρουν σε προνομιακές τιμές ορισμένα από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς όπως για παράδειγμα το P40, το P40 Pro, το P40 lite και το P40 lite E. Να σου θυμίσουμε ότι η οικογένεια των P40 συσκευών της Huawei διαθέτει κάμερες, οι επιδόσεις των οποίων είναι σε θέση να κοντράρουν εκείνες επαγγελματικών DSLR.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το P40 έρχεται με τρεις κάμερες ενώ το P40 Pro με τέσσερις. Και για τις δύο συσκευές η Huawei συνεργάστηκε με έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον χώρο της φωτογραφίας, τη Leica, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι εικόνες που θα σου χαρίσουν αυτές να είναι απλά οι καλύτερες που τράβηξες ποτέ με smartphone. 

 

Χρώματα σε φυσικούς τόνους, ιδανικά επίπεδα αντίθεσης, κρυστάλλινη ευκρίνεια και οπτικό zoom (3x στο P40, 5x στο P40 Pro) για να εστιάζεις εκεί που βρίσκεται η δράση, μέρα και νύχτα. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους έχει κερδίσει βραβεία από TIPA και DxOmark wink.

 

https://www.youtube.com/watch?v=eo78Pe_q3B8

Η Huawei όμως δεν έμεινε στο hardware αλλά φρόντισε να πλαισιώσει τις έτσι κι αλλιώς εξαιρετικές κάμερες των συσκευών της με το κατάλληλο software. Η τεχνητή νοημοσύνη θα αναλάβει να βελτιστοποιήσει αστραπιαία κάθε ρύθμιση πριν εσύ πατήσεις το κουμπί, διασφαλίζοντας έτσι ότι όλες σου οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Η AI θα αναγνωρίσει την κάθε σκηνή μέσα από περισσότερες από 1500 επιλογές, προσφέροντάς σου παράλληλα σταθερά βίντεο ανάλυσης 4K στα 60 καρέ/δευτερόλεπτο. Η αποτύπωση της καθημερινότητάς σου ποτέ δεν ήταν τόσο κινηματογραφική!

Πέραν των smartphone όμως, σε εξίσου προνομιακές τιμές θα βρεις κι άλλα επιλεγμένα προϊόντα της Huawei. Laptop όπως τα πανίσχυρα MateBook 13, D14 και D15 είναι ιδανικά για να παραμείνεις παραγωγικός απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, όχι μόνο εκτός γραφείου αλλά και εκτός σπιτιού. Tablet όπως τα ευέλικτα MatePad T8, MatePad Pro που καταργεί τα όρια μεταξύ του tablet και του laptop, θα σου χαρίσουν κορυφαίες εμπειρίες ψυχαγωγίας, αφού θα είσαι σε θέση να διαβάσεις περιοδικά και βιβλία, να παρακολουθήσεις σειρές και ταινίες, να παίξεις και να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική

Τα smartwatch Huawei Watch GT2 και GT2e θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύνδεσμο με το smartphone σου, ανοίγοντάς σου διάπλατα νέες προοπτικές που ούτε καν φανταζόσουν μέχρι σήμερα. Όσο για το HuaweiBand 4, θα σε ακολουθήσει παντού, καταγράφοντας την κάθε σου κίνηση και βοηθώντας σε να παραμείνεις fit ακόμα και στις διακοπές. Τα ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3 και 3i, τέλος, είναι το απόλυτο “must” αξεσουάρ του καλοκαιριού αφού με την απίστευτη αυτονομία και το εργονομικό design τους, θα σε… ταξιδέψουν προ των διακοπών σου, χαρίζοντάς σου παράλληλα στιγμές απομόνωσης χάρη στην εκπληκτική τεχνολογία noise cancellation.

Επιλέγοντας συσκευή smartphone Huawei AppGallery (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite E, Υ5P) μάλιστα, δεν θα επωφεληθείς μόνο από τις προνομιακές τιμές αλλά θα πάρεις δώρο τον ΦΠΑ και επιπλέον θα έχεις προνόμια συνολικής αξίας άνω των 300 ευρώ μέσα από προσφορές σε συνεργασία με επιλεγμένα app (efood, Domino’s Pizza, Taxiplon, e-Freshκ.α.).

Αν είσαι ήδη κάτοχος συσκευής Huawei, θα έχεις την ευκαιρία να τη φέρεις στην κατάσταση που ήταν όταν την αγόρασες, επιλέγοντας επισκευές αντικατάστασης οθόνης ή/και πλακέτας με έκπτωση από 15% έως 61% στα κέντρα service της Huawei. Και μιας και θα βρεθείς εκεί, μην ξεχάσεις να εξοπλίσεις το κινητό σου με προστατευτική μεμβράνη οθόνης και πλάτης σε τιμές χαμηλότερες κατά 40%. Bonus tip: πήγαινε τις Παρασκευές και θα πάρεις και δώρο-έκπληξη!

Η Huawei βρήκε τον τρόπο να… ανεβάσει επικίνδυνα τη θερμοκρασία φέτος το καλοκαίρι. Οι προσφορές της είναι απίθανες, καλύπτοντας πρακτικά κάθε ανάγκη του μέσου χρήστη. Η αφορμή που έψαχνες για να αναβαθμίσεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό σε ασυναγώνιστες τιμές, εμφανίστηκε. Το οικοσύστημα της Huawei σε περιμένει!