Οι ήρωες του χθες ήταν διαφορετικοί. Ο Αστερίξ χρειαζόταν το μαγικό του φίλτρο για να λειτουργήσει, ο Ποπάυ το σπανάκι του και πάει λέγοντας. Το σήμερα όμως, δεν έχει από δαύτους τους ήρωες. Το σήμερα έχει απλούς ανθρώπους που κάνουν απλά σημαντικά πράγματα. Για παράδειγμα, αυτός που σε γυρνούσε απ’ το σχολείο δεν ήταν ο Αστερίξ προφανώς, αλλά ο πατέρας σου ή η μάνα σου οι οποίοι το έκαναν μετά από 8 ώρες συνεχούς δουλειάς.
 
Αν πάλι ήσουν “αλητάκος” σαν και εμάς και γυρνούσες μόνος σου, ένας σχολικός τροχονόμος θα ήταν εκεί για να σε περάσει απέναντι. Και ναι μάγκα μου, λίγο-πολύ, αυτοί είναι οι ήρωες του σήμερα. Απλοί άνθρωποι που κάνουν απλά πράγματα, πιο σημαντικά όμως απ’ τον Αστερίξ και τον Ποπάυ. 
 
Τέτοιους μπορείς να βρεις άνετα όπου και να κοιτάξεις. Απ’ τον τύπο που καθαρίζει στις 5 το χάραμα τον δρόμο, μέχρι το παλικάρι που θα σου δώσει το εισιτήριο απ’ τα εκδοτήρια του Μετρό. Και να το ξέρεις: Οι ήρωες του σήμερα μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα, όταν έχουν την ενέργεια που χρειάζονται. Και μην ρωτήσεις τι ακριβώς έχουν ανάγκη. Γιατί; Γιατί ξέρεις!
 
Ξέρεις πολύ καλά! Ναι, φίλε μου, ναι: Καφέ και σάντουιτς! Αυτά είναι το όπλο των ηρώων για να πολεμήσουν την κούραση, την πείνα και προφανώς τη δίψα. Αυτό είναι το όπλο όλων μας. Για να στο κάνω πιο λιανά, εσύ είσαι μέσα στους ήρωες του σήμερα και χρειάζεσαι τη δύναμή σου.  Κι ο Δρυίδης του 2020 είναι τα everest!
 
Τα everest λοιπόν, στη νέα επικοινωνία τους μάς δείχνουν σκηνές απ’ την καθημερινότητα των ηρώων του σήμερα. Κι αυτοί, ανάλογα με το επάγγελμα και τις συνήθειες τους, είναι ξεχωριστοί. Είναι ξεχωριστοί γιατί ο καθένας επέλεξε τον δικό του δρόμο για να πορευτεί, διαφορετικά απ’ τους άλλους. Το ίδιο ξεχωριστή είναι και η δίψα των everest να είναι πάντα στο πλάι αυτών των ανθρώπων.
 

Έτσι, τα everest έχουν αντίστοιχα το δικό τους σημαντικό ρόλο και αυτός είναι να στηρίξουν την καθημερινή αποστολή του κάθε ανθρώπου βοηθώντας τον να υλοποιήσει τον καθημερινό του σκοπό. Ο δρόμος των everest είναι να βοηθήσει τους καθημερινούς αυτούς ήρωες να διανύσουν τον δικό τους δρόμο.

Έτσι, τα everest έχουν αντίστοιχα το δικό τους σημαντικό ρόλο και αυτός είναι να στηρίξουν την καθημερινή αποστολή του κάθε ανθρώπου βοηθώντας τον να υλοποιήσει τον καθημερινό του σκοπό. Τα everest είναι ο πρώτος μας καφές όταν ξυπνάμε για δουλειά κάθε πρωί ή αυτό το “μεθυσμένο” σάντουιτς στις 3 το χάραμα. Ο δρόμος των everest είναι να βοηθήσει τους καθημερινούς αυτούς ήρωες να διανύσουν τον δικό τους δρόμο.
 
 
Everest, Ανοίγουν το δρόμο σου”