Φέτος το καλοκαιράκι μας θα είναι περίεργο, όμως εμείς δεν ξενερώνουμε και θα περάσουμε το καλύτερο social distancing καλοκαίρι που μπορούμε. Πρόγραμμα να έχουμε κι όλα καλά θα πάνε, να το ξέρεις. Άλλωστε, όταν περάσουν ο Ιούνης, ο Ιούλης κι ο Αύγουστος, αυτό που θα νοσταλγούμε περισσότερο, είναι αυτή η γεύση του καλοκαιριού, που συνοψίζει κι όλες τις αναμνήσεις του. Για αυτό λοιπόν, σου δίνουμε μέσα από την καρδιά μας 5+1 γεύσεις που πρέπει να έχει οπωσδήποτε το φετινό καλοκαίρι. Και να ξέρεις, κάτι καλό θα φέρει στο δρόμο του.

Μάνγκο- Βερίκοκο

Μίλα μου για Μάνγκο, ναι μίλα μου και για βερίκοκο!  Ναι την ξέρουμε την αδυναμία σου σε αυτό το φρούτο για αυτό και το Προϊόν Νέας Γενιάς Myblu, παρουσιάζει τo Mango Apricot συναρπάζει με την φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο και το γλυκό άρωμα, σε ένταση 1.6%, προσφέρει πλούσια γεύση μεγάλης διάρκειας στους ενήλικους ατμιστές. To myblu είναι η ιδανική επιλογή με την οποία μπορεί κανείς να κάνει γρήγορη εναλλαγή γεύσεων με μία απλή κίνηση (click & go), χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία διαρκεί 1 ημέρα για ένα μέσο ατμιστή με μια μόνο φόρτιση 30 λεπτών.

Καρπούζι

Σαν την καρδιά του καρπουζιού δεν έχει παιδιά. Όλοι το ξέρουμε κι έχουμε μάθει να πορευόμαστε με αυτό. Μιλάμε για το πατροπαράδοτο καλοκαιρινό φρούτο, που ξεγοφιάζεσαι να κουβαλάς από τη λαϊκή ή το σούπερ μάρκετ και περιμένεις να σου πάρει την κρεατίλα μετά από μνημειώδες τσιμπούσι σε ταβέρνα. Οι μερακλήδες το κάνουν και γρανίτα.

Σαρδέλα Ψητή

Το καλοκαίρι ξέρεις, ότι το ψαράκι τραβιέται πιο πολύ. Κι επειδή δεν είναι όλοι για λιθρίνια και σαργούς που βγαίνουν 75 ευρώ το κιλό, η καλύτερη γευστική επιλογή για όλα τα βαλάντια κι όλα τα σαγόνια. Αρκετοί κονταροχτυπιούνται, όμως στον τελικό την κούπα σηκώνει άνετα, η ψητή σαρδέλα. Σου μύρισε;

Μέντα ή δροσερή

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε παραπάνω, μιας και όλοι γνωρίζουν ότι η δροσερή ανάσα μας, είναι η μισή αρχοντιά. Το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu παρουσιάζει ακόμη μια επιλογή στη γκάμα του.  Το Menthol εντυπωσιάζει με την δροσερή γεύση μέντας και το άρωμα φρεσκάδας, σε ένταση 1.6%, προσφέρει πλούσια γεύση μεγάλης διάρκειας. Οι ατμιστές myblu μπορούν να προμηθεύονται από τα σημεία πώλησης καπνικών, τόσο τις νέες γεύσεις Menthol & Mango/Apricot όσο και την υφιστάμενη γκάμα η οποία αποτελείται από 6 ακόμα επιλογές γεύσεων με ένταση νικοτίνης 1.6%, 0,8% , 0% και 5 εντυπωσιακά χρώματα συσκευών. Μετά από 30 ελέγχους ποιότητας  και ασφάλειας, διατίθενται σε προ-γεμισμένες κάψουλες, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μιλκσέικ

Το Μιλκσέικ, δεν είναι απλά ρόφημα. Το Μιλκσέικ είναι ιδέα. Για αυτό ακριβώς τον λόγο και πρέπει να δώσει και στο φετινό μας καλοκαίρι την γεύση του. Κι όσο οι μέρες για την άδεια πλησιάζουν, τόσο βάζουμε ρολόγια, κινητά μέχρι και ηλεκτρικές κουζίνες με χρονόμετρο σε αντίστροφη μέτρηση για να πιούμε το νέκταρ του, από το παχύ του καλαμάκι.

Μοχίτο

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά σε εμάς, μας αρέσει πολύ η μυρωδιά των κοκτέιλ με δυόσμο σε παραλίες, μπιτσόμπαρα, θάλασσες κι ακτές. Κι αν μια μυρωδιά υπάρχει πατενταρισμένη στα κοκτέιλ στο ελληνικό καλοκαίρι, αυτή είναι του Μοχίτο! Τι; Όχι;