Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Είμαστε τεράστιοι φαν του air condition. Δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτό και ιδιαίτερα τα καλοκαίρια η σχέση μας μαζί του οδηγείται σε άλλο επίπεδο. 
 
Βέβαια, υπάρχει και άλλη λύση, λίγο πιο “επίπονη” για να δροσιστεί κανείς. Αυτή δεν είναι άλλη από τον πατροπαράδοτο ανεμιστήρα. Ω ναι, αυτό το σπαστικό αντικείμενο, που απλά έχει 3 πλαστικούς έλικες να γυρνάνε γύρω-γύρω. Αυτόν μπορείς να τον βρεις σε σταθερό κορμό στο πάτωμα, ενώ αν είσαι ολίγον boomer θα τον έχεις σίγουρα στο ταβάνι σου. 
 
Αν λοιπόν ένα τέτοιο διαμάντι κοσμεί τον ουρανό του σπιτιού σου, σου έχουμε νέα. Εκτός από ανεμιστήρας είναι και κάτι άλλο. Μπορεί να γίνει καταψύκτης, αλλά και καλοριφέρ, ανάλογα τα κέφια. Τι, δεν μας πιστεύεις; Δεν σε κατηγορώ. Και εμείς όταν το ακούσαμε είπαμε “Ναι καλά, σιγά μην ισχύει”.
 
Κι όμως. Ένας διάσημος χρήστης του TikTok (Ωϊμέ) το αποκάλυψε στο κοινό του και όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το μαραφέτι έχει έναν διακόπτη που τον πατάς και σου κάνει το σπίτι “Παταγονία” απ’ το κρύο, ενώ παράλληλα αν το αλλάξεις και πάει με τη φορά του ρολογιού, μπορεί να σου βγάλει μέχρι και ζέστη. Ποιος να το πίστευε; 
 
@bertoncin

One. Little. Switch. ????‍♂️????‍♂️ ##foryou ##riseandshine ##layerup ##tellmeajoke

♬ original sound – bertoncin