Δεν ξέρω αν τα έμαθες, αλλά ο κορονοϊός, σύμφωνα με μερικούς, δεν υπάρχει. Και ναι, αυτό που μόλις διάβασες είναι μια θεωρία που αναπτύχθηκε όλους αυτούς τους μήνες, μαζί με άλλες πολλές, που μας έκαναν ακούγοντας τες να τραβάμε τα μαλλιά μας και να λέμε “δεν μπορεί να τα εννοούνε αυτά ρε συ”. 
 
Μέσα σε αυτές τις θεωρίες, τελευταία επικρατεί ακόμα μια, που ισχυρίζεται ότι η πανδημία είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο και ότι αρκετοί το γνώριζαν από πολύ νωρίτερα. Ένας απ’ τους “στημένους” στο κόλπο, σύμφωνα με τους λατρεμένους συνωμοσιολόγους, είναι ο Captain America. Όχι, δεν έγραψα κάτι λάθος. Οι τύποι πιστεύουνε ότι ο κολλητός του Μπάκι, ήξερε για τον Κορονοϊό από το 2011.
 
Πιο συγκεκριμένα, στην ταινία που βγήκε εκείνη την περίοδο, ένα πλάνο της, δείχνει τον super ήρωα στη Νέα Υόρκη και από πίσω του αρκετά μπάνερ με διαφημίσεις. Ένα απ’ αυτά έχει τη γνωστή μπίρα “Corona” και ένα άλλο λίγο πιο δεξιά κάτι που μοιάζει με… ιό.
 
 
Την έκανες τη σύνδεση; Δεν είσαι ο μόνος. Με το που παρατηρήθηκε κάτι τέτοιο, το Twitter και το Instagram πήραν φωτιά ότι μερικοί ήξεραν από τότε, αλλά δεν μίλαγαν.
 
 
 
 
 
Τελικά όπως είναι λογικό, πήγαν έναν τεράστιο κουβά, σαν σωστοί παίκτες στοιχήματος, καθώς ο ιός που ανακάλυψαν δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μόνο μια διαφήμιση για μακαρόνια…