Δύσκολα θα βρεις πιτσιρίκι, που να μην κοιμάται αγκαλιά ή να σέρνει στο σπίτι ολούθε, την αγαπημένη του κούκλα. Κι αν ψάχνεις ποτέ, ένα δώρο να κάνεις σε μπόμπιρες και κοριτσόπουλα, ξέρεις ότι δεν υπάρχει καλύτερο αποδεδειγμένα. Όταν είδαμε λοιπόν, την ιστορία της Amy Jandrisevits, στους φίλους μας στο BoredPanda, δεν γινόταν να μην γράψουμε κι εμείς για αυτήν. Η Amy, έβαλε τη ραπτομηχανή της, μπρος κι άρχιζε να ράβει κούκλες που δυστυχώς δεν κυκλοφορούν στα παιχνιδάδικα. 

Έστησε λοιπόν την “Α Doll Like Me” σελίδα της. Δημιούργησε μπόλικες κούκλες λοιπόν, που μοιάζουν σε παιδιά με αναπηρίες, χαρίζοντας στα πιτσιρίκια έναν παντοτινό φίλο σαν κι αυτούς. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε περαιτέρω μακροσκελείς αναλύσεις πιστεύουμε. Αν δεις τα χαμόγελα που σκάνε όλα αυτά τα παιδιά, κρατώντας πολύ σφικτά τις κούκλες τους, η καρδιά σου θα φουσκώσει με συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη. 

Θέλουμε περισσότερους ανθρώπους, σαν την Amy εκεί έξω. Αυτό είναι σίγουρο, όπως και περισσότερα παιδικά χαμόγελα.  Κι αν δεν μας πιστεύεις, δες!