Ο κορονοϊός έχει αλλάξει για τα καλά τις συνήθειές μας. Το καθημερινό πηγαινέλα στο γραφείο, οι επισκέψεις στα σπίτια φίλων και οι απογευματινές ξέγνοιαστες βόλτες αποτελούν εδώ και βδομάδες παρελθόν και όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν άμεσα. Τι θα έλεγες όμως να ξέφευγες από τη μονοτονία της καθημερινής ρουτίνας, βάζοντας στην καθημερινότητά σου μικρές γουλιές απόλαυσης;

Χάρη στα Chilled Classics των Starbucks που υπάρχουν στα Super Market, μπορείς να απολαύσεις κι εσύ όπως εγώ, τα αγαπημένα σου ροφήματα – και μάλιστα χωρίς καν να βγεις από το σπίτι!

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις τη μέρα σου με έναν Starbucks Cappuccino, αφού θα σου χαρίσει την απαραίτητη τόνωση. Ένα υπέροχο μείγμα μαγευτικού espresso των Starbucks και πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά γάλακτος με εκπληκτική κρεμώδη υφή, θα σε ενθουσιάσει με τη γλυκιά του γεύση –αυτό το τελευταίο οφείλεται σε έναν βαθμό στο κακάο.

Με τον πυρετό της δουλειάς να βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, αυτό που χρειάζεσαι ώστε να σε τονώσει είναι ένας Caramel Macchiato. Αλήθεια, μπορείς να σκεφτείς κάτι γευστικότερο από τον ασύγκριτο espresso των Starbucks, πλαισιωμένο από κρεμώδες γάλα και γλυκιά καραμέλα; Ένα ρόφημα που θα σε… απογειώσει, ό,τι πρέπει για τα ανοιξιάτικα πρωινά.

Καθώς οι ώρες περνούν, αργά το μεσημέρι δεν μπορεί παρά να νιώσεις την ανάγκη για κάτι δροσερό, εύγευστο μεν που όμως θα σου δώσει εκείνη τη λίγη αλλά σημαντική ώθηση που  σου λείπει ώστε να τελειώσεις και τις τελευταίες υποχρεώσεις της ημέρας. Οι προτάσεις μου εδώ είναι δύο –διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με το δικό σου γούστο: Almond Plant-Based ή Caffé Latte, πάντα από τα Chilled Classics των Starbucks.

Αν επιλέξεις το Almond Plant-Based, τότε θα αφεθείς στον δροσερό συνδυασμό καφέ Espresso Roast Starbucks με φυτικό ρόφημα αμυγδάλου. Αν πάλι προτιμήσεις το Caffé Latte, μπορείς να περιμένεις έναν latte με τέλεια αναλογία Starbucks espresso και γάλακτος και απόλυτα φυσικό άρωμα.

Για τις μέρες που θες ένα ρόφημα κρύο και γλυκό αλλά δεν είσαι σε mood για καφέ, τότε σου προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη τη Signature Chocolate των Starbucks Chilled Classics. Εδώ δεν έχω να σου πω και πολλά: αν έχεις επισκεφθεί ένα κατάστημα Starbucks, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις θυμηθεί ήδη τη μαγική της γεύση –αν όχι, τότε ετοιμάσου για την πιο gourmet εμπειρία κρύας σοκολάτας που έζησες ποτέ!

Όλοι οι καφέδες της σειράς Chilled Classics των Starbucks έχουν ως βάση Fairtrade καφέ, 100% Arabica, με το έντονο καβούρδισμα να προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση σε κάθε γουλιά. Κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς Chilled Classics ανάλογα τη μέρα και δώσε στην καθημερινότητά σου άλλη γεύση!

#Menoumespiti, #menoumeStarbucks!