Με τούτα και με εκείνα, ζούμε όλοι μας, περίεργες στιγμές. Καραντίνα, κατ’ οίκον περιορισμός κι απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η οποία έχει αλλάξει αρκετά από όσο την ξέραμε. Ωστόσο, αν μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας όσο του αναλογεί, ώστε να σταματήσει η διασπορά του περιβόητου ιού, με το να μείνουμε σπίτι, τότε θα το κάνουμε! Ας θυμηθούμε λίγες μέρες πριν, πόσοι απο εμάς θέλαμε λίγο περισσότερο χρόνο για εμάς, ίσως μας κάτσει λίγο καλύτερα η καραντίνα. Τότε που σκεφτόμασταν ταινίες, άραγμα και σακούλες από πατατάκια Tsakiris, για να ηρεμήσει το κεφάλι μας! Για να περάσουν οι παραπάνω ώρες εντός σπιτιού καλύτερα, εμείς για την αναγνωστική σου πάρτη και μόνο θα μοιραστούμε 6 εύκολες συνταγές για να κολατσίσεις, να δειπνήσεις και να φερθείς στο στομάχι σου, με όση νοστιμιά του πρέπει.  Άλλωστε το σωστό κουμάντο έχει γίνει κι έχουμε φορτώσει και Tsakiris chips για να πάνε όλα κάλα.

Το κάναμε πριν από σένα για σένα και τώρα με περηφάνια στις παρουσιάζουμε:

“Το κλαμπ σάντουιτς της καραντίνας”

Πείνασες το μεσημεράκι, εκεί την ώρα του δεκατιανού και δεν ήθελες να φας ακόμη ένα κρουασάν από τα τόσα, που υπάρχουν στα ντουλάπια σου. Έτσι λοιπόν σου ήρθε η ιδιοφυής ιδέα για να φτιάξεις το πρώτο κλαμπ σάντουιτς της καραντίνας. Ψωμάκι του τόστ, βουρ στην τοστιέρα. Τυρί Γκούντα, να λιώνει πρόστυχα και γαλοπούλα καπνιστή, για να μην το ξεφτιλίσουμε με τα λιπαρά. Ντοματούλα κομμένη και πιπεριά για την τσαχπινιά. Το σερβίρεις στο πιάτο σου και στο πλάι προσθέτεις Tsakiris Cooked με μέλι και μουστάρδα, γιατί έτσι ξεχωρίζουν οι καλύτεροι!

Η “περιορισμένη” ομελέτα

Σπίτι χωρίς αυγά, προκοπή δεν κάνει. Ένα από τα βασικότερα πράγματα για να κυλήσει ομαλά η καραντίνα, είναι τα αυγά στο ψυγείο. Πάρε τρία από δαύτα, βάλε και λίγη τιμημένη παρμεζάνα, λαδάκι κι αλατοπίπερο. Το τηγάνι κι η μαεστρία σου στην ιπτάμενη ομελέτα θα κάνουν τα υπόλοιπα. Και που είσαι; Βάλε κι αυτά τα κολασμένα, τα Tsakiris Cooked με θαλασσινό αλάτι μαζί και θα μας θυμηθείς.

“Έγκλειστος” σολωμός με ντομάτα και τσιπς

Καλό το κρεατάκι, αλλά λίγο ψάρακι χρειάζεται και κάνει καλό στα μάτια, όπως έλεγε η γιαγιά μας. Για αυτό λοιπόν, πάρε 2 φιλετάκια σολωμού, σκέπασε τα με λίγη ντομάτα ψιλοκομμένη, να αισθανθούν μια ασφάλεια κι αυτά. Ούτε ψήσιμο θέλουν, ούτε τηγάνισμα. Τσακ μπαμ τελείωσες, μόνο μην ξεχάσεις να βάλεις από δίπλα, τα Tsakiris Cooked με λεμόνι, ρίγανη και πιπέρι!

“To σπιτοburger”

Παλιά αγαπημένη συνταγή, από τις ημέρες που σε έπιανε η σπιτογατοσύνη σου. Ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Αν δεν βρεις, πάρε και κοτόπουλο. Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Μετά, θέλουμε τσένταρ να λιώνει κολασμένα και μπέικον γιατί μια ατασθαλία τη δικαιούσαι τώρα που είσαι μοναχός σου. Πρόσθεσε ντοματούλα, μαρουλάκι και κρεμμύδι. Νομίζεις ότι τελείωσες; Ας καγχάσουμε! Αν δεν βάλεις τα κλασικά Tsakiris Waves με αλάτι, θα μείνεις με τη μίση όρεξη. 

“Ντιπ για ντιπ γιαουρτιού για δύσκολες ώρες”

Τώρα είναι η ώρα που ολόκληρη η χώρα βλέπει ταινίες και σειρές. Τώρα ήρθε η ώρα να βγάλει κι η τηλεορασάρα τα λεφτά της και να δεις σαν βασιλιάς, αυτά που ήθελες! Έλα όμως που θες το ντιπάκι το σωστό το πρόστυχο για να κάνεις κατάσταση. Διάβαζε και γράφε. Γιαουρτάκι, δυο κουταλιές λεμόνι, δυο κουταλιές λάδι, αλατάκι και 2 κουταλιές μαγιονέζα. Τα αναμειγνύεις όλα και τα βάζεις στο ψυγείο για 30 λεπτά. Εύκολο κι απλό. Μετά είσαι έτοιμος να βουτήξεις αυτά τα δαιμονισμένα Tsakiris Waves BBQ και να τερματίσεις την απόλαυση!