Έιιι, οδηγέ έλα να σου πούμε 2 χρήσιμες συμβουλές

Αν θες να σωθείς και να πάρεις πιο οικονομικά το αυτοκίνητο που σου αρέσει, πρέπει να διαβάσεις σε 3, 2, 1.

Έιιι, οδηγέ έλα να σου πούμε 2 χρήσιμες συμβουλές

Αν θες να σωθείς και να πάρεις πιο οικονομικά το αυτοκίνητο που σου αρέσει, πρέπει να διαβάσεις σε 3, 2, 1.


Πολλές φορές τα έχουμε πει κι άλλες τόσες τα έχουμε γράψει! Ένα από τα δυσκολότερα που έχει να διαχειριστεί ένας ενήλικας, είναι ο οικονομικός προγραμματισμός του! Βλέπεις τις ευθύνες να σκάνε κατά πάνω σου, ωσάν χιονοστιβάδα, για αυτό αναζητάς παντού μια χείρα βοηθείας. Κι αφού βάλεις τη ζωή σου κι έπειτα τη δουλειά σου σε μια σειρά, θα έρθει κι η ώρα της αγοράς αυτοκινήτου

Σωστά θα σκεφτείς, ότι το αυτοκίνητο είναι σίγουρα κάτι που θα χρειαστείς και θα σε διευκολύνει, μέρα με τη μέρα και νύχτα με τη νύχτα, βεβαίως, βεβαίως. Έλα όμως, που είναι κι ένα δαπανηρό μέσο, για τον ετήσιο, μηνιαίο, εβδομαδιαίο (κατάλαβες πού το πάμε), προϋπολογισμό σου. Ανάμεσα στις λέξεις που θα πεταχτούν μπροστά σου, χρήσιμο θα ήταν να δώσεις σε μία σημασία. Leasing τo λένε και τo αναγνωρίζεις από μακριά. Κυκλοφορούν άλλωστε πολλές ερωτήσεις ενδιαφέροντος, γύρω από τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου!

Προφανώς κι όταν μπεις στη διαδικασία της αγοράς αυτοκινήτου, ένα άγχος θα το πάθεις κι είναι δεδομένο αυτό. Θα "ορμήξουν" πάνω σου πλάνα αποπληρωμής, δάνεια, δόσεις, τόκοι και πόσα άλλα. Άκου λοιπόν τι κάναμε εμείς. Πάρε τα φώτα μας και μας ευχαριστείς αργότερα. Μας σύστησαν το Avis Leasing κι είπαμε να κάνουμε μια διαδικτυακή βόλτα στο www.myavis.gr, γιατί καλά χρυσά τα αυτοκίνητα, μα το κόστος τους δεν είναι παίξε γέλασε. Eκεί λοιπόν βρήκαμε ό,τι καλύτερο και τελευταίας τεχνολογίας, αμάξι παίζει στην αγορά, στις καλύτερες τιμές. Άσε το άλλο θέμα, που το παίρνεις άνοιξη του 2020 το αυτοκίνητο, για να το αποπληρώσεις τον βαρύ σύμφωνα με τις προβλέψεις χειμώνα του 2045! Βάσανο μεγάλο κι άγχος βαρύ, μην τα ξαναγράφουμε. Ενώ έτσι, διαλέγεις όποιο αμάξι θες, δίχως να σε νοιάζουν όλα τα παραπάνω. 

Κι έρχεται κι η Ελληνίδα μάνα, που ξέρει και την εμπιστευόμαστε να σου πει: Να ΄ταν μόνο η αγορά του αυτοκινήτου καλά θα 'ταν! Έλα όμως που θα έχει τα σέρβις του, τις ασφάλειές του, τα λάστιχά του. Τα τέλη από την άλλη, πού τα πας; Κάθε χρόνο και μεγαλύτερος βραχνάς. Ενώ με την Avis, ξένοιασες ρε παιδί μου. Καθάρισες, πώς το λένε. Θα πλερώνεις, μόνο όσα χρόνια το χρησιμοποιείς, δίχως να μαζεύεις κουμπαρά ή να βγάζεις ρεφενέ για τα υπόλοιπα. Κι όταν ρωτήσεις ξανά, τη γνώμη της μανούλας που τη σέβεσαι και τη λογαριάζεις, για το αν συμφέρει τελικά το Leasing, θα σου πει δικαιολογημένα να την ακούς τη μάνα σου, γιατί κι ο μεγάλος σου αδερφός, που είναι επαγγελματίας με την Avis σώθηκε.

Έιιι, οδηγέ μην σκας και μην αγχώνεσαι! Λύση υπάρχει, κι όσο διαβάζεις πεφωτισμένους σαν και του λόγου μας, δεν έχεις να σκιάζεσαι κανέναν. Κι εμάς άλλωστε η ζωή μας τα έμαθε. Ντάξει βοήθησε λίγο κι η Avis που απλά και γρήγορα, μας έδωσε αυτοκινητάκι, μέσα από μεγάλη ποικιλία επιλογών. Μας έδωσε τόσες επιλογές, μέσα από το site της, να επιλέξουμε το αμάξι που μας αρέσει, με τον εξοπλισμό που μας αρέσει. Φταίει κι από την άλλη που γλιτώσαμε όλα τα έκτακτα κόστη στη συντήρησή του και που με το leasing θα πληρώνουμε ολοκαίνουριο αμάξι, μόνο για τα χρόνια που το χρησιμοποιούμε. 

Όμως να εκτιμήσεις κι εσύ με τη σειρά σου, πως παρότι είμαστε σωσμένοι κι από το Avis Leasing ικανοποιημένοι, δεν το κρατήσαμε μυστικό, αλλά σου δώκαμε ένα χέρι βοηθείας. Αμ πώς, γιατί έτσι γίνονται τα πράγματα με το leasing

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα