Η νέα χρονιά δεν είναι πια και τόσο νέα – ενός ολόκληρου μηνού το 2020 κι ώρα είναι να βάλεις κάνα στόχο τώρα που στα σίγουρα χώνεψες κουραμπιέ και γαλοπούλα! Κλασικά λοιπόν, ρίχνεις ματιά προς το παρελθόν γεμάτη απογοήτευση, ρίχνεις ματιά προς το μέλλον γεμάτη αισιοδοξία, κι ύστερα βάζεις στόχους. Στόχους για νέους τρόπους ζωής!

Ε, κι ως προς αυτό, μπορεί να σε βοηθήσει ένα χαρτί κι ένα μολύβι (καθώς ο,τι γράφεις οργανώνεται καλύτερα), μπορεί να σε βοηθήσει ένα καφεδάκι ή λίγο πράσινο τσάι για ν’ ανοίξει το μάτι, μα περισσότερο μπορεί να βοηθήσει το myblu – θα συμπληρώσει την λίστα σου και θα γεμίσει την χρονιά σου με φασάρες. Πώς; Άκου ερώτηση, δίνοντάς σου μία καλύτερη επιλογή στη φάση των Προϊόντων Νέας Γενιάς που κυκλοφορούν ως επιλογές εναλλακτικές του καπνίσματος.

Αν είσαι λοιπόν ενήλικος καπνιστής που αναζητά νέες και καλύτερες επιλογές συνέχισε να διαβάζεις & σημείωνε. Έχουμε και λέμε:

Την πιο μεγάλη υποχρέωση την έχεις στον εαυτό σου.

Για τους καπνιστές που ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές, το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο κλειστού τύπου που ξεχωρίζει για την απλότητα, την ευκολία και την ποιότητα στην εμπειρία. Το βρίσκεις στα σημεία πώλησης καπνικών και μπορείς να επιλέξεις γεύσεις μεταξύ υψηλής και χαμηλής έντασης νικοτίνης ή και χωρίς καθόλου νικοτίνη. Οι γεύσεις myblu είναι σε προγεμισμένες κάψουλες εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια, ενώ έχουν περάσει 30 ελέγχους ασφαλείας ακολουθώντας τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ Tobacco, Strawberry, Blue Ice & Vanilla.

Θες να γίνεις φίλος με το περιβάλλον; Προστάτεψέ το!

Όταν έχεις επιλέξει και χρησιμοποιείς το myblu μπορείς να μαζεύεις 10 άδειες κάψουλες myblu και να τις επιστρέφεις στο σημείο πώλησης μέσα στο ειδικό κουτάκι που θα παίρνεις δωρεάν στο σημείο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την ενέργεια κάλεσε την myblu Care Team χωρίς χρέωση στο 00800126047 Δευτέρα – Σάββατο 9:00 – 21:00.

Γίνε πλούσιος: ο χρόνος είναι χρήμα.

Το myblu φορτίζει γρήγορα και εύκολα παντού. Συνέδεσε το καλώδιο USB σε ένα power bank αν θέλεις να το έχεις πάντα μαζί σου, ή στο σπίτι σου και μόλις σε 30 λεπτά η συσκευή σου θα είναι έτοιμη για χρήση. Επιπλέον, η αλλαγή της κάψουλας γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ με ένα click & go και είσαι έτοιμος!

Η ζωή θέλει να μπορείς να επικοινωνείς!

Γι’αυτό και μπορείς να επικοινωνείς για οτιδήποτε χρειάζεσαι σχετικά με το myblu  Δευτέρα – Σάββατο 9:00 – 21:00 με την ομάδα myblu Care.
Κάλεσε χωρίς χρέωση από σταθερό στο 00800126047 ή στο 2111065000 από κινητό.