Τα μακαρόνια είναι το απόλυτο φαγητό. Σκέτα, με σάλτσα ή με ό,τι μπορεί να βάλει η φαντασία σου, το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές, είναι εκπληκτικό. Αρκεί πάντα η πρώτη ύλη να είναι καλή και φυσικά και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις.

Όλοι όσοι ΔΕΝ μαγειρεύουν πιστεύουν ότι τα μακαρόνια θέλουν χρόνο για να γίνουν! ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ! Το σωστό το μακαρόνι θέλει περίπου 14 λεπτά. Αφού τα βάλεις στο νερό, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, απλά περιμένεις. Μην ξεχνάς, η υπομονή είναι πολύ σημαντική στην μαγειρική.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μέσα σε ένα πολύ πρωτότυπο βίντεο, που είναι γυρισμένο σε πραγματικό χρόνο, μας δείχνει τι κάνει ο ίδιος, όσο περιμένει να βράσουν τα μακαρόνια. Μπορεί η συνταγή να είναι απλή, όμως θέλει το χρόνο της. Πλεξούδες Χρυσή Σειρά MISKO με ωμό ελαιόλαδο & φρέσκα αρωματικά, γαρνιρισμένες από μερικές ακόμα ιστορίες….  

 
Μετά από αυτό το γευστικό αποτέλεσμα του Κοντιζά, σίγουρα πλέον η αναμονή για να βράσουν τα μακαρόνια αποκτά νέο νόημα.  Αφού μας άνοιξε η όρεξη, ας πάμε να μαγειρέψουμε και ας δούμε τελικά τι μπορούμε να κάνουμε όσο βράζουν τα μακαρόνια…
 
Καλή απόλαυση…