Μέχρι τα μέσα Ιουλίου, τα απογεύματα είμαστε κολλημένοι μπροστά στην τηλεόραση για να δούμε τα ματσάκια του Μουντιάλ. Δεν έχεις βαρεθεί να βλέπεις απλά τα ματσάκια; Δεν θα ήθελες να τα ζεις;

Θυμάμαι τότε που τα πράγματα ήταν απλά. Η τηλεόραση, δεν σου έδινε πολλές επιλογές πέρα από το μέγεθος, που και αυτό δεν ξεπερνούσε τις 21 ίντσες. 

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Προφανώς και πάλι η τηλεόραση για πολλούς παραμένει το κέντρο του σπιτιού και μπορεί και κάνει την παρακολούθηση των αγώνων, μία μοναδική εμπειρία.

Έχουν αλλάξει πλέον τα κριτήρια που επιλέγουμε μία νέα τηλεόραση. Αρχικά υπάρχει το μέγεθος που έχει μεγαλώσει κατά πολύ σε σχέση με παλιά. Φαντάσου ότι πλέον πάμε για 44 ίντσες, 55 ίντσες ή 65” ανάλογα με τον χώρο που έχει ο καθένας και την απόσταση θέασης.

Στη συνέχεια έχουμε την τεχνολογία. Υπάρχουν επιλογές όπως είναι οι LED, OLED, ή QLED και φυσικά μετά πάμε στην ανάλυση που θα έχει. Θα είναι Full HD ή 4K; Α, να μην ξεχάσω και το λειτουργικό σύστημα που θα χρησιμοποιεί και πόσο έξυπνη θα είναι και αν θα μπαίνει στο Youtube και στο Netflix…

Βάλε λοιπόν σε όλα αυτά και το γεγονός ότι κάθε εταιρία, προσφέρει τις δικές της προτάσεις. Σε έχει πιάσει ήδη πονοκέφαλος φαντάζομαι…

Μη σκας! Τα Public, έχουν δημιουργήσει για σένα, το Public TV Guide. Πρόκειται για έναν ειδικό οδηγό αγοράς που θα σου εξηγήσει, όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τις τεχνολογίες, τα μοντέλα των εταιριών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ενώ παράλληλα θα σου δώσει, συμβουλές για να επιλέξεις τη σωστή τηλεόραση που ταιριάζει ειδικά σε σένα!

Το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα έχει ήδη ξεκινήσει, μην το αναβάλεις άλλο! Μπορείς να επιλέξεις από τα Public συγκεκριμένες τηλεοράσεις με δώρο 5 χρόνια εγγύηση. Παίξε μπάλα λοιπόν, στα Public και στο public.gr και βρες αυτό που σου ταιριάζει.