Σκέψου ότι η ζωή σου κάνει μια μεγάλη επανεκκίνηση. Σκέψου ότι αυτή είναι η πρώτη μέρα της ζωής σου και την ξαναζείς από την αρχή. Αυτή είναι η πρώτη μέρα της social media ζωής σου. Τότε που όλα ξαφνικά άλλαξαν και έγιναν πιο εύκολα. Η επικοινωνία σου, οι συναναστροφές σου και η ζωή σου γενικότερα! Αυτή η πρώτη φορά ήταν σημαδιακή.

Θυμάσαι πώς ήταν η πρώτη φορά σου στα social media; Η πρώτη φορά που μπήκες στο πανεπιστήμιο; Η πρώτη φορά που έκανες σεξ; Κάθε #protifora μένει χαραγμένη στο μυαλό σου και το CU έχει λόγο που να σε καλεί να μοιραστείς μια δική σου! Το CU προσφέρει #protifora SOCIAL MEDIA ΠΑΚΕΤΟ για όλους έως 24 ετών. Ναι, #protifora η πρώτη σου φορά προκαλεί τόσο. 

Γιατί ας μη γελιόμαστε, για αυτό που είσαι ή για αυτό που έχεις γίνει, υπήρξε η πρώτη φορά που σε καθόρισε. Υπήρξε εκείνη η πρώτη φορά που σε έπιασε από το χεράκι και σε οδήγησε στο να γίνεις αυτό που είσαι σήμερα. Ένας άνθρωπος που θέλει να ανακαλύπτει, να μοιράζεται και να γεύεται πολλές πρώτες φορές.

Οι άνθρωποι έχουν στη φύση τους το μικρόβιο της εξερεύνησης, της ανακάλυψης, της εξέλιξης. Ένα ένστικτο που σε ωθεί να δοκιμάζεις πράγματα για πρώτη φορά. Πόσο μάλλον μέχρι τα 24 που κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση και κρύβει νέες ανακαλύψεις και πολλές πρώτες φορές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη για πάντα. Το CU το ξέρει πολύ καλά και θέλει να το αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί προσφέροντας 1GB για 30 μέρες με 3€ για χρήση σε social media.

Αυτή είνα η πρώτη φορά που το CU παρουσιάζει ένα SOCIAL MEDIA ΠΑΚΕΤΟ και σε αυτό οφείλεις να λάβεις μέρος!

Η σύγχρονη ζωή έχει συνδέσει όλες αυτές τις νέες εμπειρίες με τα social media και έχει φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά. Κάθε πρώτη σου φορά μπορείς αυτόματα να τη μοιραστείς με όλους. Το CU λοιπόν ανταποκρίνεται για ακόμη μια φορά στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του κοινού του και για #protifora παρουσιάζει ένα SOCIAL MEDIA ΠAKETO για όλους όσους είναι έως και 24 ετών, απελευθερώνοντας έτσι τη δυνατότητα των συνδρομητών του να αναζητούν, να ανακαλύπτουν και να μοιράζονται μέσω των social media.

Το πακέτο προσφέρει 1GB για 30 μέρες με 3€ για χρήση σε Facebook (εκτός Messenger), Instagram, Snapchat, Twitter, Tumblr, LinkedIn & Pinterest.

Μπες στο www.protifora.gr και μάθε περισσότερα. 

Εσύ τι θα κάνεις σήμερα για #protifora; Και ό,τι είναι αυτό που θα κάνεις, θα το μοιραστείς;