Τα εκλεπτυσμένα κοστούμια ανανεώνονται με πουκάμισα σε έντονα μοτίβα για ένα σύγχρονο look. To «παιχνίδι» των διαφορετικών υφών είναι η κορυφαία τάση της νέας συλλογής για το Φθινόπωρο/Χειμώνα ’16, με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Οι χειμερινές αποχρώσεις του καφέ και του μπορντό αναδύουν μια πολυτελή ζεστασιά και μια διακριτική ρετρό αισθητική.

Το denim παραμένει σταθερά το βασικό κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας, για καθημερινές εμφανίσεις αλλά και συνδυασμένο με πουκάμισο & bomber τζάκετ για πιο formal εμφανίσεις. Κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει άνεση, το κομμάτι κλειδί της σεζόν είναι το τζιν ‘selvedge’, με εξειδικευμένη διαδικασία ύφανσης για μοναδικό look.

Τα κλασσικά πλεκτά ανανεώνονται και προσφέρονται σε περισσότερα χρώματα και σχέδια, από μετάξι και κασμίρ. Οι λεπτομέρειες στις ραφές και την πλέξη, προσδίδουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα νέα κομμάτια και δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο αγαπημένο σας look. Τα ζιβάγκο μετατρέπονται σε statement κομμάτια, ειδικά όταν φοριούνται με κοστούμι.

Τα κοστούμια επαναπροσδιορίζονται, μέσα από τον κομψό σχεδιασμό, τα ανάγλυφα και τα πλεκτά υφάσματα. Τα χρώματα που επικρατούν είναι οι αποχρώσεις του ανθρακί, του denim και του σκούρου μπλε. Το νέο στυλ περιλαμβάνει σακάκια με μυτερά πέτα, μακρύτερους γιακάδες, πόρπες, και γιλέκα. Οι περίτεχνες λεπτομέρειες και τα σύνθετα μοτίβα, όπως γεωμετρικά σχήματα και λαχούρια στα πουκάμισα, προσθέτουν στιλιστική αξία σε κάθε ανδρική εμφάνιση.

Τα κλασικά κομμάτια ανανεώνονται με λεπτομέρειες στην ύφανση και αποτελούν τα κομμάτια κλειδιά για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ’16 της ανδρικής συλλογής M&S. Από μπλούζες με χοντρή πλέξη σε μάλλινα καρό παλτά και κοστούμια, το στυλ αναδεικνύεται από τα ιδιαίτερα υφάσματα με άψογο φινίρισμα.

Αυτή τη σεζόν, τα χειμερινά χρώματα κυριαρχούν σε όλη τη συλλογή. Έντονες αποχρώσεις όπως της σκουριάς και του λάιμ, ενισχύουν τις ανδρικές εμφανίσεις, ενώ οι ουδέτεροι τόνοι του λευκού και του καμηλό φωτίζουν τη γκαρνταρόμπα της σεζόν. Το γκρι αποτελεί το βασικό χρώμα της εποχής με layers σε διαφορετικούς τόνους, που κάνουν το καθημερινό στιλ πιο σύγχρονο.

Το ανδρικό στιλ ολοκληρώνεται με ιδιαίτερα αξεσουάρ και υποδήματα. Αξεσουάρ-κλειδιά για την νέα σεζόν αποτελούν τα ολόμαλλα κασκόλ, τα σακίδια και τα κασμιρένια γάντια.

Η νέα συλλογή Autograph έχει δημιουργηθεί με βάση τα απαραίτητα σύγχρονα κομμάτια που πρέπει να βρίσκονται στην ανδρική γκαρνταρόμπα, σχεδιασμένα με μια λιτή αισθητική. Τα κομψά κοστούμια με ιδιαίτερα υφάσματα, προσδίδουν μοναδικό ύφος στη νέα συλλογή. Ανανεωμένα υφάσματα σε χαλαρές γραμμές προσφέρονται για κομψό formal ντύσιμο αλλά και πιο casual, καθώς συνδυάζονται υπέροχα με σπορ ρούχα και μπουφάν.