Η άθληση σε εξωτερικούς χώρους έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, τόσο για το σώμα όσο και για τη ψυχική διάθεση. Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας παρατηρείται έντονη δράση σε εξωτερικούς χώρους, με το τρέξιμο –σε ατομικό όσο και σε οργανωμένο επίπεδο- να κερδίζει την αγάπη του κόσμου.

Πολλές φορές, ενώ φροντίζουμε τη φυσική μας κατάσταση, ξεχνάμε να μεριμνήσουμε για την προστασία του δέρματος μας. Η αντηλιακή προστασία Anthelios προσεγγίζει μικρούς και μεγάλους δρομείς κατά τη διάρκεια προπονήσεων και αγώνων σε διάφορα μέρη της Ελλάδος για να τους δείξει το δρόμο για ένα ασφαλές τρέξιμο κάτω από τον ήλιο. Είτε πρόκειται για ορεινούς, παραθαλάσσιους ή αγώνες πόλης, όπως ο «2ος Μαραθώνιος Ολυμπίας», ο «2ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Rhodes Marathon», ο 11ος αγώνας «Alonissos Challenge» και τα «Poseidonia Games», οι δρομείς πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους όλες τις σημαντικές προφυλάξεις και η αντηλιακή προστασία είναι μία από τις πλέον σημαντικές παραμέτρους. Το Anthelios Ultra Light Fluid SPF50+ τους εξασφαλίζει την υψηλότερη προστασία χωρίς να απαιτεί χρόνο στην εφαρμογή.

Σύμφωνα με τον κκ. Νίκο Πολιά, πολυνίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου με 7 επιτυχίες και 4 νίκες στην Κλασσική διαδρομή: «Ένας δρομέας πρέπει να φροντίζει για την προστασία της υγείας του, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ζούμε σε μία χώρα με έντονη ηλιοφάνεια και λόγω ότι ως δρομείς εκτιθέμεθα στον ήλιο, οι συνέπειες μπορεί να γίνουν από δυσάρεστες ως καταστροφικές. Όπως λοιπόν επιλέγουμε τα κατάλληλα παπούτσια και ρούχα που θα μας βοηθήσουν να συνεχίζουμε την προπόνηση μας με άνεση, το ίδιο σημαντικό είναι να επιλέγουμε τα αντίστοιχα αξεσουάρ για την προστασία μας από τον ήλιο όπως καπέλο, γυαλιά και φυσικά το σωστό αντηλιακό προϊόν για την προστασία του δέρματός μας. Η αντηλιακή προστασία πρέπει να έχει τέτοια χαρακτηριστικά που να κάνουν τα χιλιόμετρα μας πιο άνετα και απολαυστικά: εύκολη εφαρμογή, σταθερότητα, πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, συνδυασμό φίλτρων για προστασία τόσο από UVA όσο και UVB».

Γνωρίζοντας ότι οι αθλητές εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, το ANTHELIOS ULTRA LIGHT FLUID περνάει με επιτυχία όλα τα crash test ενός δρομέα καθώς προσφέρει:

  • Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF50+, ενάντια στις ακτίνες UVB, προστασία 2 φορές υψηλότερη από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις ακτίνες UVA που είναι παρούσες όλο το χρόνο και διεισδύουν βαθιά στο δέρμα ακόμα και με τη συννεφιά.
  • Έχει εξαιρετικά ανάλαφρη υφή που απλώνεται ομοιόμορφα, εύκολα και γρήγορα.
  • Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη και δεν κολλάει.
  • Είναι πολύ ανθεκτικό στον νερό, και κατά συνέπεια και στον ιδρώτα.
  •  Έχει ειδικά σχεδιασμένη compact συσκευασία, που μεταφέρεται εύκολα ακόμα και κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΣΩΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ, προστάτεψε τον συναθλητή σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ:

1. Προστάτεψε το δέρμα σου το από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας καθημερινά υψηλή αντηλιακή προστασία.

2. Παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές σου και τις ελιές των αγαπημένων σου.

3. Υιοθέτησε τη σωστή συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο.

www.larocheposay.gr
www.facebook.com/LaRochePosayGreece