Όλη η μαγεία του ποδοσφαίρου ζωντανά στο Hard Rock Cafe Athens

To Εuro 2016 ξεκινάει και το Hard Rock Cafe Athens το τιμάει όπως του αξίζει!

Όλη η μαγεία του ποδοσφαίρου ζωντανά στο Hard Rock Cafe Athens

To Εuro 2016 ξεκινάει και το Hard Rock Cafe Athens το τιμάει όπως του αξίζει!


Από την Παρασκευή 10 Ιουνίου, το Hard Rock Cafe Athens θα φιλοξενεί στις οθόνες του τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση. Από την έναρξη έως και τον μεγάλο τελικό στις 10 Ιουλίου, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση όλους τους αγώνες σε μία οθόνη μεγάλων διαστάσεων στο Hard Rock Cafe Athens.

Μέσα στο διάστημα αυτό και αποκλειστικά για τις προβολές των αγώνων, όσοι επισκεφθούν το Hard Rock Cafe Athens θα απολαύσουν λαχταριστά Wings και 1 μπύρα Fix σε τιμή προσφοράς, στα 10.90€, αλλά και popcorn από το ειδικά διαμορφωμένο Popcorn Corner. Παράλληλα, θα υπάρχει Happy Hour στην μπύρα Fix για τους φανατικούς της μπύρας, οι οποίοι θα μπορούν να πάρουν κάθε δεύτερη μπύρα δωρεάν!

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκινά με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει τη Ρουμανία, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η Αγγλία με αντίπαλο τη Ρωσία. Το Hard Rock Cafe Athens θα μεταμορφωθεί για τις ανάγκες της μεγάλης γιορτής, προσκαλώντας τους ποδοσφαιρόφιλους σε μια Hard Rock αθλητική εμπειρία που δεν

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Hard Rock Cafe Athens.

#ThisIsHardRock

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα