Το Noxzema, ένα προϊόν συνυφασμένο με τηναποτελεσματικότητα και τη φροντίδα, προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόνταδερματολογικά ελεγμένα, ικανοποιώντας καθημερινά τις ανάγκες προσωπικής περιποίησης χιλιάδων αντρών και γυναικών. Η σειρά Noxzema ανανεώνεται, παρουσιάζοντας τρία νέα αφρόλουτρα, με νέα σύνθεση, για μια απολαυστική εμπειρία στο μπάνιο και αίσθηση ενυδάτωσης που διαρκεί. 

Τα αφρόλουτρα Noxzema έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία φροντίδας στο μπάνιο, αλλά και μετά από αυτό, αφού αφήνουν στην επιδερμίδα μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και περιποιούνται ακόμα και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Η σύνθεσή τους, με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEX, συμβάλλει στην αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ελαστική. Ο πλούσιος αφρός και τα υπέροχα αρώματά τους προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. 

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι τα αφρόλουτρα Noxzema βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας, καθώς καθαρίζουν απαλά και δεν ξηραίνουν την επιδερμίδα όπως τα κοινά σαπούνια, ενώ σέβονται το φυσικό pH της. Δερματολογικά ελεγμένα και ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα αφρόλουτρα Noxzema είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια. 

Στη σειρά αφρόλουτρων του Noxzema έρχονται να προστεθούν τρία νέα υπέροχα αρώματα, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές για ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό μπάνιο.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΝΟΧΖΕΜΑ MEMORIES CALMING


Το αφρόλουτρο ΝΟΧΖΕΜΑ MEMORIES CALMING, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο DERMACARE VITAMIN COMPLEX. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη στο εκχύλισμα γιασεμιού, που περιέχει. Ο πλούσιος αφρός και το αγαπημένο άρωμα Noxzema Memories από τη σειρά αποσμητικών Noxzema, χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΝΟΧΖΕΜΑ PURE HONEY MOISTURE


Το αφρόλουτρο ΝΟΧΖΕΜΑ PURE HONEY MOISTURE καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο DERMACARE VITAMIN COMPLEX που περιέχει. Με 100% φυσικό μέλι και γάλα, χαρίζει αίσθηση ενυδάτωσης που διαρκεί, διατηρώντας τη φυσική υγρασία και την ελαστικότητά της. Με υπέροχο άρωμα Pure Honey, η απολαυστική αίσθηση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας στην επιδερμίδα διαρκούν για ώρες μετά το μπάνιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΝΟΧΖΕΜΑ PILOT REFRESHING
 

Το αφρόλουτρο ΝΟΧΖΕΜΑ PILOT REFRESHING προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και έντονη αίσθηση αναζωογόνησης με τα θαλάσσια άλατα που περιέχει. Χάρη στο DERMACARE VITAMIN COMPLEX περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη. Ο πλούσιος αφρός και το αγαπημένο άρωμα Noxzema Pilot από τη σειρά αποσμητικών Noxzema χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στην επιδερμίδα και τη διάθεση! Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
 
Για μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας, συνδυάστε τα αφρόλουτρα Noxzema με τη σειρά αποσμητικών Noxzema.

ΣΕΙΡΑ NOXZEMA ΒΑΤΗ
ΝΟΧΖΕΜΑ MEMORIES CALMING 750ml – προτεινόμενη λιανική τιμή: € 5,90
ΝΟΧΖΕΜΑ PURE HONEY MOISTURE 750ml – προτεινόμενη λιανική τιμή: € 5,90
ΝΟΧΖΕΜΑ PILOT REFRESHING
Συσκευασία 750ml – προτεινόμενη λιανική τιμή: € 5,90
Συσκευασία 400ml – προτεινόμενη λιανική τιμή: € 3,81