Για όγδοη μέρα άφαντος ο 4χρονος που απήχθη από τον πατέρα του

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 4χρονου Φοίβου Λέσι, τον οποίο απήγαγε ο πατέρας του μετά τη δολοφονία της μητέρας του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Για όγδοη μέρα άφαντος ο 4χρονος που απήχθη από τον πατέρα του

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 4χρονου Φοίβου Λέσι, τον οποίο απήγαγε ο πατέρας του μετά τη δολοφονία της μητέρας του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.Πρόκειται για την όγδοη ημέρα που το παιδί βρίσκεται μακριά από τη μητέρα του και μεγαλώνει όλο και περισσότερο η ανησυχία για την τύχη του και κυρίως για την υγεία του. 
 
Οι αστυνομικές αρχές εξακολουθούν και ''χτενίζουν'' περιοχές, όπου υπάρχουν πληροφορίες, ενώ γίνονται και έρευνες από αέρος. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχει στις έρευνες με ομάδα διάσωσης που αποτελείται και από τρία ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και αφίσες εξαφάνισης.

Παράλληλα, καλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά, όλο το εικοσιτετράωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» ή από το εξωτερικό στο +30 210 7609550 καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα