Ποτέ δεν είναι αρκετή η Ελλαδίλα, κυρίες και κύριοι. Φρέσκο νεάκι από Ηράκλειο με αστικό λεωφορείο να παίρνει φωτιά εν κινήσει και τους επιβάτες να φρικάρουν και με τα δίκια τους. 

Σε άλλα νέα, πρωινός συναγερμός «ξύπνησε» την Πυροσβεστική Ηρακλείου, μετά από περιστατικό φωτιάς σε αστικό λεωφορείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Το συμβάν, σύμφωνα με το cretalive.gr, σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το πρωί της Τρίτης, στον δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ, όταν ο κινητήρας του λεωφορείου που εκτελούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο άρπαξε φωτιά. 

Ο οδηγός φαίνεται να ήταν αρκετά ψύχραιμος. Κατέβηκε από το όχημα προκειμένου να σβήσει τις φλόγες πριν επεκταθούν, ενώ οι επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το όχημα. Οι επιβάτες δεν ήταν και τόσο ψύχραιμοι, αλλά αυτό δεν το λες και παράλογο. Αυτό που θέλει κανείς από ένα αστικό λεωφορείο είναι να τον φτάσει στον προορισμό του χωρίς δράματα και κίνδυνο. 

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ στο σημείο κλήθηκε προληπτικά και το ΕΚΑΒ. 

Εσείς τι άλλα;

Φωτογραφίες: Studio Eftichis