Ένας άνδρας πήγε να προσφέρει σφηνάκι στον τράπερ, ενώ ο ίδιος και η ομάδα του αρνήθηκαν.  Όπως βλέπουμε στο βίντεο του MEGA, ο καυγάς ξεκίνησε ακριβώς πίσω από τον τράπερ, ο ίδιος όταν το είδε, συμμετείχε επίσης στον καυγά. Οι δύο ομάδες ήρθαν στα χέρια, ενώ στο κλαμπ υπήρχε πλήθος κόσμου. Κάποια στιγμή ο Sidarta ενεπλάκη και αυτός χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν το έκανε για να χωρίσει όσους συμμετείχαν στον καυγά.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα που έκανε opening στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όμως στις 3 τα ξημερώματα σημειώθηκε άγρια συμπλοκή. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, όμως δεν προχώρησε σε συλλήψεις, καθώς όταν έφτασε το επεισόδιο είχε λάβει τέλος.Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς.

Σε νέα πλάνα μέσα από το κέντρο αποτυπώνεται η αγριότητα με την οποία θαμώνες του μαγαζιού επιτίθενται σε άλλους πελάτες. Δεν λείπουν οι επιθέσεις με σκαμπό, ακόμα και με σπασμένα μπουκάλια.Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς ξεκίνησε η συμπλοκή, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος πέταξε πάνω στην σκηνή ένα παγάκι και στη συνέχεια σαμπάνια.