Περιμέναμε πώς και πώς το «Thor: Love and Thunder». Φάνηκε άλλωστε από τον κόσμο που γέμισε τους κινηματογράφους. Και μπορεί η ταινία να ήταν μια εισπρακτική επιτυχία, με έσοδα από τα εισιτήρια που έφτασαν τα 760 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αλλά πολλοί θαυμαστές της Marvel έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Όχι γιατί ενθουσιάστηκαν, αλλά γιατί δεν πίστευαν αυτό που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους. Με λίγα λόγια, το απέρριψαν.

Το χιούμορ του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι, δεν ήταν από τα καλύτερα και τα οπτικά εφέ της ταινίας ήταν για αρκετούς μη ελκυστικά. Ο ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ, μάλιστα, δήλωσε ότι γνωρίζει τις ααρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν μετά την τέταρτη ταινία του «Thor» και παραδέχτηκε μιλώντας στο περιοδικό GQ ότι το «Love and Thunder» ήταν «πολύ ανόητο». Ορίστε, δεν το λέμε μόνο εμείς.

«Νομίζω ότι διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Απλώς έγινε πολύ χαζό», είπε ο Χέμσγουορθ για την ταινία. «Είναι πάντα δύσκολο να είσαι μέσα σ’ αυτό και να έχεις την πραγματική εικόνα… Μου αρέσει η διαδικασία, είναι πάντα μια βόλτα. Αλλά απλά δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι».

Ο Χέμσγουορθ είπε ότι οι πιο δύσκολοι κριτές του ήταν οι φίλοι του γιου του. «Είναι ένα σωρό οκτάχρονα που κριτικάρουν την ταινία μου. Πιστεύαμε ότι αυτό είχε πολύ χιούμορ, η δράση ήταν ωραία, αλλά τα VFX δεν ήταν τόσο καλά», σημείωσε.

Ο Χέμσγουορθ έχει πρωταγωνιστήσει σε συνολικά οκτώ ταινίες της Marvel και επειδή το «Thor: Love and Thunder» ήταν «πολύ ανόητο» δεν σημαίνει ότι είναι εναντίον του να κάνει ακόμα περισσότερες. Ο ηθοποιός προς το παρόν δεν έχει συμβόλαιο για άλλες ταινίες της Marvel. Θέλει πραγματικά να κάνει «κάποια άλλα πράγματα για λίγο», αλλά θα επιστρέψει αν είναι μια δημιουργική ευκαιρία.

«Λατρεύω την εμπειρία», είπε και πρόσθεσε: «Μου αρέσει το γεγονός ότι κατάφερα να κάνω κάτι αρκετά διαφορετικό. Το “Thor 1” και το “2” ήταν άλλο πράγμα, το “Thor 3” και το “4” είχαν μια πολύ διαφορετική οπτική».