Είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή στην digital ζωή σου, σού έστειλαν το link και ακολούθησαν τα εξής: 
 
1. Αναρωτήθηκες αν είναι ιός
2. Τελικά το κλίκαρες
3. Ανακουφίστηκες που τουλάχιστον είναι 23 δευτερόλεπτα
4. Αναρωτήθηκες «γιατί βλέπω ένα αυτοκίνητο να οδηγεί στην άσφαλτο;»
5. Ούρλιαξες πιστεύοντας πως θα πάθεις καρδιακό επεισόδιο. 
 
Το πιο viral βίντεο τρόμου, σε άλλα νέα, είναι στο YouTube και μας τρομοκρατεί εδώ και 17 χρόνια σερί. Το έχεις δει και εσύ. Την έχεις πατήσει. Μέχρι και σήμερα μαζεύει θύματα, βέβαια, μιας και παίρνει πολύ φρέσκα σχόλια. Φέτος, κλείνει τα 17. 
 
Το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 38 εκατομμύρια προβολές και 12.000 σχόλια από τότε που ανέβηκε στο YouTube, το μακρινό 2006.
 
Δες το, για να θυμηθείς ποιο είναι, με δική σου ευθύνη. 
 
Μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα, που ίσα που προλαβαίνεις να αναρωτηθείς γιατί βλέπεις αυτό που βλέπεις, έρχεται ο τρόμος. Το βίντεο δεν ονομάζεται τυχαία “Ghost Car”
 
Το κλιπ δημιουργήθηκε το 2005 για να διαφημίσει ένα energy drink, με την ονομασία K-fee. Το viral jump-scare που δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε αντίστοιχο έχεις δει στα social media, υποτίθεται πως θα απεικόνιζε τα αποτελέσματα του προϊόντος. Δεν υπάρχει πλέον στην αγορά.
 
Εν τω μεταξύ, χρήστες αφήνουν σχόλια μέχρι και σήμερα. «17 ετών βίντεο και ακόμα με τρομάζει». «Ακόμα και σήμερα με τρομάζει αυτό το βίντεο», συμφώνησε ένας άλλος.
 
Άραγε να ξέρει ο χρήστης που το ανέβασε, ο οποιος δεν έχει ανεβάσει τίποτα άλλο στο κανάλι του, πως πριν 17 χρόνια έκανε upload το πιο εμβληματικό βίντεο όλων των εποχών στο YouTube;