Είναι ενοχλητικό, φυσικά και είναι ενοχλητικό. Το να μην μπορείς να κοιμηθείς ενώ το άτομο που σε κρατάει ξύπνιο έχει πάρει αγκαλιά τον Μορφέα είναι τουλάχιστον προκλητικό. Όλα, όμως, μπορούν να λυθούν με μία ήρεμη συζήτηση. Εκτός από τις φορές που όχι μόνο δεν λύνονται, αλλά οδηγούν και στις δικαστικές αίθουσες. Και κάπου εδώ θα σας μιλήσουμε/γράψουμε για μια ιστορία από το Μεσολόγγι.

Όλα ξεκίνησαν σε μία πολυκατοικία. Ένας άυπνος 62χρονος καταγγέλλει ότι, ενοχλημένος από το έντονο ροχαλητό του 42χρονου γείτονά του, του έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον χτυπήσει και να τον κλειδώσει σε αποθήκη. Ναι, καλά διαβάσατε. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 62χρονος φέρεται ότι έκανε παρατήρηση στον 42χρονο γείτονα υποστηρίζοντας πως το έντονο ροχαλητό του διαταράσσει την κοινή ησυχία. Δεν θέλουμε να ξέρουμε πώς ροχάλιζε για να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο 42χρονος, πάντα με βάση την καταγγελία που ερευνούν οι αρχές, φέρεται να τον περίμενε στην είσοδο του σπιτιού του και, εντελώς ψύχραιμος, να τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο. Στη συνέχεια, τον κλείδωσε σε αποθήκη. Ο 62χρονος, ευτυχώς, είχε μαζί του το κινητό και κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον απεγκλώβισε. 

Ο “κύριος ροχαλίζω” ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο θα αποδειχθεί ότι είναι αθώος.