Δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς πλέον για τον Νίκο Ευαγγελάτο. Διάολε, τα λέει μόνος του με τα γραφικά του. Από ένα σημείο και μετά, μας δημιουργείται η εντύπωση πως όλα τα «παράξενα μέρη» και σκηνικά στα οποία ταξιδεύεις την εκπομπή του, προφανώς εικονικά, τα βάζει στη λίστα με τις εμπειρίες του. Δεν κρίνουμε. Καθόλου. 

Έχοντας βρει τη θέση του δίπλα στον Πούτιν, πάνω σε τανκς, μέσα και δίπλα σε UFO, σε παιδικά δωμάτια και δίπλα σε κούνιες, σήμερα αποφάσισε να προσγειωθεί σε μια τάξη. Σε μια τάξη εξετάσεων. Σε μια τάξη πανελλήνιων εξετάσεων. Σταματάμε. 

Όχι δεν σταματάμε. 

Μπροστά σε θρανία, από το έδρανο, σαν καθηγητής, ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεδίπλωσε όλο το σκηνικό του χακαρίσματος της Τράπεζας Θεμάτων. Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα είχαμε νέα κατάρρευση και η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και σε όλο το δίκτυο του ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας) από τους εκπαιδευτικούς  που προσπαθούσαν από τα ξημερώματα να κληρώσουν τα σημερινά θέματα των εξετάσεων, ήταν αδύνατη. Η ταλαιπωρία ξεκίνησε για μαθητές και εκπαιδευτικούς από χθες, καθώς η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων στην οποία μπαίνουν οι καθηγητές για να κληρώσουν θέματα, εξακολουθούσε και σήμερα να παρουσιάζει προβλήματα. 

Από το έδρανό του, ο Νίκος Ευαγγελάτος ενημέρωνε τους «μαθητές» του (που μόνο για μαθητές δεν μοιάζουν) πως «με 165 εκατ. «χτυπήματα» από 114 χώρες επιτέθηκαν χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων μέσα σε μία ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μπλοκάροντας τις ενδοσχολικές εξετάσεις στα Λύκεια, προκαλώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου».

Δείτε τον Νίκο Ευαγγελάτο σε δράση στο παρακάτω βίντεο: 

 

Ανυπομονούμε για τα επόμενά του γραφικά. Όπως πάντα. Κάθε μέρα.