Μια γενναία γουλιά, εκπνοή και ένα αίσθημα ψυχικής απελευθέρωσης. Διάθεση λίγο πιο ανάλαφρη, κάπως πιο ρευστά ήρεμη, σχεδόν μακάρια. Αν κάποιος μας ζητούσε να περιγράψουμε ποιο ακριβώς είναι το εφέ του να πίνεις  το αγαπημένο σου Mezcal, θα λέγαμε ακριβώς αυτό. Θα νιώθαμε και την ανάγκη να βρεθεί ως δια μαγείας ένα The Lost Explorer μπροστά μας. Espadin, Tobala, Salmiana, οποιοδήποτε από τα τρία μονοποικιλιακά Mezcal του The Lost Explorer. Δεν πιστεύουμε σε μαγικά κόλπα, οπότε απλώς περιμένουμε με ανυπομονησία το Athens Cocktail Festival. Γιατί εκεί ξέρουμε πως θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το αγαπημένο μας Mezcal μέσα σε υπέροχα premium cocktails. Κάτι ακόμα που ξέρουμε, και εδώ μπαίνει το θέμα της τύχης, είναι ότι θα μπορέσεις και εσύ να κάνεις αυτή τη γεμάτη περιέργεια βουτιά στην απόλαυση, αν πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram

Η αγνή περιέργεια “γέννησε” το The Lost Explorer

Το ότι η περιέργεια κινεί τον κόσμο δεν είναι ακόμα ένα κλισέ. Είναι ο πυρήνας δημιουργίας του The Lost Explorer. Ξεκίνησε από περιέργεια, οδηγώντας στη δημιουργία ενός Mezcal μικρής παραγωγής -κάτι σαν πρόποση, σαν κλείσιμο του ματιού στις προοπτικές ενδυνάμωσης της μεξικανικής επιχείρησης- και οδήγησε σε ένα απόσταγμα που καταφέρνει να μας ταξιδεύει. Είτε το απολαμβάνουμε στο αγαπημένο μας μπαρ είτε στο μπαλκόνι μας ένα καλοκαιρινό απόγευμα είτε στο Athens Cocktail Festival. Απολύτως σαγηνευμένο από την Οαχάκα, τη φύση, τους ανθρώπους, τους μύθους και τα μυστήρια, το ηλιόφως, το φαγητό, αρκεί μία μόλις γουλιά για να αισθανθείς τον μυστικισμό που κρύβει η γεύση της μεξικανικής κουλτούρας. 

Τρία μοναδικά αποστάγματα

Το The Lost Explorer αποτελείται από τρία μονοποικιλιακά Mezcal, με ιδιαίτερη ταυτότητα και μοναδικό χαρακτήρα. Όλα χάρη στον βραβευμένο και αυτοδίδακτο mezcalero, Don Fortino Ramos, που με έδρα την Οαχάκα, αφιέρωσε τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής του στην τέχνη (και την απόσταξη) του Mezcal. Το Espadin, με τη γλυκιά και βοτανική έκφραση, υπέροχα ισορροπημένη με νότες γλυκού μήλου, ώριμων φρούτων και μια απαλή καπνική αίσθηση στο τελείωμα. Το Tobala με γήινη έκφραση με αρώματα καπνού, ξύλου και κακάο, που πλαισιώνουν υπέροχα νότες βανίλιας, δέρματος και αργίλου και το Salmiana, την πιο βοτανική έκφραση από όλες, με γλυκό και πικάντικο χαρακτήρα, έντονα αρώματα αγαύης μετά από βροχή, φρέσκου πράσινου τσίλι και φλούδας γκρέιπφρουτ. 

Ένας διαγωνισμός σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις το αγαπημένο σου Mezcal

Μπορεί να μην πιστεύουμε στη μαγεία, αλλά πιστεύουμε στην τύχη, με το ελάχιστο δυνατό ρίσκο. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram και κέρδισε μία από τις 8 διπλές προσκλήσεις με δυο ποτά για κάθε πρόσκληση για το Athens Cocktail Festival. Με λίγα λόγια, θα δώσεις ραντεβού με τo εφέ ψυχικής απελευθέρωσης του Mezcal στον Φάρο του Κέντρου Πολιτιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 9 και 10 Ιουνίου

Τα λέμε εκεί. 

*Τα The Lost Explorer εισάγονται από τη Δυναμική ΑΕ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της Δυναμικής και του The Lost Explorer mezcal αντίστοιχα.