«Είμαι εξαιρετικά εσωστρεφής και πολύ ντροπαλή, αλλά αυτό το στριπτιτζάδικο δεν είναι ένα ήσυχο μέρος. Πριν ξεκινήσω πραγματικά τις φωτογραφίσεις αυτού του project, πήγα στο Onyx και ο διευθυντής μού έκανε μια ξενάγηση στο κλαμπ και μου έδειξε τα διάφορα σημεία. Μου είπε, «αλλά για να φωτογραφίσεις τις χορεύτριες θα πρέπει να πάρεις άδεια από τη μαμά του σπιτιού». Θυμάμαι, λοιπόν, ότι την πλησίασα και με κοίταξε κυριολεκτικά από πάνω μέχρι κάτω. Της είπα ότι ήμουν εκεί για να κάνω αυτή τη μικρή, τυπωμένη περιποίηση. Απλώς με κοίταξε και είπε, “είσαι πάντα τόσο καλή;”. Οπότε κάπως έτσι έβαλα το πόδι μου στην πορτα. Και μετά για το υπόλοιπο της βραδιάς, πέρασα χρόνο στο booth με τον DJ, ο οποίος θα φώναζε τα κορίτσια για να με συστήσει». 

Ίσως να μη χρειαζόταν να γραφτεί τίποτα άλλο για τον τρόπο που η Adrienne Raquel όχι μόνο μπήκε, αλλά και κατέγραψε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της ξενάγησής της στο θρυλικό στριπτιτζάδικο του Τέξας, Onyx. Στο Onyx οι χορεύτριες είναι εντελώς ελεύθερες να εκφράσουν την εντελώς προσωπική δημιουργικότητά τους, αλλά και να διαπραγματευτούν οτιδήποτε το στριπτίζ σημαίνει για κάθε μια από αυτές. 

Η Raquel είναι Τεξανή και περισσότερο γνωστή για τα glossy  πορτραίτα των Megan Thee Stallion, Lil Nas X και Travis Scott που έχει περιποιηθεί. Ωστόσο το νέο της project είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν. Κορμιά που γυαλίζουν, στύλοι, σώματα, λεφτά, φωτισμοί. Ένα strip club μοιάζει με έναν άλλο πλανήτη και αυτός ο άλλος πλανήτης είναι το μοναδικό πράγμα που θα απασχολήσει το μυαλό του θεατή για όσο κρατήσει το σκρολάρισμα στις φωτογραφίες. Ένας μικρός ανορθόδοξος διαλογισμός. 

«Επισκέφθηκα το Onyx πίσω στο 2017 με την οικογένειά μου, εντελώς τυχαία. Η θεία μου έκανε τα 50α γενέθλιά της εδώ στο Χιούστον και ένα από τα μέρη που πήγαμε μαζί, με τους φίλους της και τη μαμά μου, ήταν το κλαμπ Onyx. Θυμάμαι να κάθομαι εκεί και απλώς να κοιτάζω τις γυναίκες. Πόσο αισθησιακές και σίγουρες ήταν. Πόσο έκαναν κουμάντο στο κοινό. Από εκείνη τη στιγμή είπε στον εαυτό μου, ‘όταν τα καταφέρω με την καριέρα μου, θέλω να γυρίσω και να καταγράψω αυτό το κλαμπ’». 

Το manifestation δούλεψε και εξαργυρώθηκε στα παρακάτω κλικς: