Είναι νόμος με τις online αγορές πως αν το brand έχει μια πολύ καλή ομάδα φωτογράφων, στυλιστών και καλλιτεχνικών διευθυντών, θα σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο. Τα ρούχα φαίνονται άψογα, το styling απλό, οι πόζες καμία σχέση με την πραγματική ζωή, αλλά τι σημασία έχει αυτό βρε κουτά; Ίσως τεράστια. 

Οι online αγορές πιθανολογούμε πως μας αρέσουν περισσότερο όχι μόνο επειδή δεν χρειάζεται να περιμένουμε από ουρά σε ουρά, από το δοκιμαστήριο, στο ταμείο, σε τόσα διαφορετικά καταστήματα, αλλά και επειδή μας γλιτώνουν από το meltdown του δοκιμαστηρίου. Ξέρεις σε τι αναφερόμαστε: σε όλες εκείνες τις φορές που θες να φύγεις κλαίγοντας, αφού έχεις κοιτάξει σοκαρισμένος την αντανάκλασή σου στον καθρέφτη ενός δοκιμαστηρίου. Πώς τολμάς να θες να μπεις σε αυτό το κορμάκι; Αυτή είναι μια από τις πιο ψύχραιμες σκέψεις που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια αυτής της κατάρρευσης. 

Η τυπάρα TikToker και plus size μοντέλο, @remibader , αποφάσισε μάλλον να μας δείξει πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτό. Σε όλους έχει συμβεί να φανεί ένα ρούχο κάπως «καλή ιδέα» γιατί πολύ καλή είναι η παρουσίασή του στο site. Ωστόσο, στην πραγματική ζωή και όταν φτάνει στην πόρτα μας, να μη μοιάζει καθόλου με αυτό που περιμέναμε. Οτιδήποτε και αν περιμέναμε. Ασύμμετρα ρούχα που μοιάζουν εντελώς διαφορετικά από άλλη γωνία και τα βελτίωσε αρκετά η πόζα του μοντέλου, φορέματα που δεν είναι τόσο oversize όσο φαίνονται και καταλήγεις να μην αναπνέεις φορώντας τα, ζουμαρισμένες λήψεις που δεν σε βοηθάνε να καταλάβεις τα ακριβή χαρακτηριστικά ενός κομματιού. Παιδιά, όλοι το έχουμε πάθει. 

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις πως το «τι παρήγγειλα και τι μου ήρθε» έχει συμβεί σε όλους: 

@remibader Art director on a roll lately #remisrealistichauls #zara #realistic #haul ♬ original sound – Remi Jo