Για μήνες, οι θαυμαστές αναρωτιόντουσαν τι είναι στην πραγματικότητα η Barbie εκτός από όλη τη μανία με το ροζ, το glam και τις κούκλες, και τώρα, επιτέλους, ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στην πραγματική πλοκή της ταινίας. Μια ταινία για όσους αγαπούν τη Barbie, αλλά και όσους μισούν τη Barbie. Αυτό είναι.Η Barbie (Margot Robbie) πρέπει να επισκεφτεί τον πραγματικό κόσμο μαζί με τον Ken (Ryan Gosling), ο οποίος αποδεικνύεται κάπως απροετοίμαστος. Αναμφισβήτητα η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς. Mέχρι τώρα το σενάριο της ταινίας είχε κρατηθεί μυστικό. Το τελικό τρέιλερ δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τo τι θα συμβεί όταν η διάσημη κούκλα και ο Κεν μπουν στον «αληθινό κόσμο». Η πρώτη τους βόλτα στην παραλία Βένις μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών καταλήγει στη σύλληψή τους από την αστυνομία του Λος ‘Αντζελες. Στο επίσημου trailer, ακούγεται το νέο τραγούδι της Dua Lipa “Dance the Night”.

Η Barbie και ο Ken θα ζήσουν μια περιπέτεια έξω από τη φανταστική χώρα τους, τη Barbieland και την πλαστική ζωή. Αποφασίζουν να εξερευνήσουν τον σύγχρονο κόσμο, ο οποίος διαφέρει πολύ από αυτό που έχουν συνηθίσει και βρίσκονται σε μπελάδες. Η Robbie είναι στην πραγματικότητα μια από τις πολλές παραλλαγές της εμβληματικής κούκλας. Μερικοί άλλοι περιλαμβάνουν την Issa Rae ως Πρόεδρος Barbie, την Emma Mackey ως βραβευμένη με Νόμπελ Barbie, τη Dua Lipa ως Mermaid Barbie , τη Sharon Rooney ως Lawyer Barbie, τη Nicola Coughlan ως Diplomat Barbie και τον Hari Nef ως Doctor Barbie. Τον Ken υποδύεται ο Ryan Gosling, καθώς και οι Simu Liu, Ncuti Gatwa και Kinglsey Ben-Adir ως άλλοι «απλώς» Kens. «Οι άνθρωποι έχουν ένα τέλος. Οι ιδέες ζουν για πάντα», λέει μία γυναίκα όταν συναντά τη Μπάρμπι σε ένα πάρκο προς το τέλος του τρέιλερ. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Την ίδια στιγμή σε σύσκεψη της εταιρίας παιχνιδιών της διάσημης κούκλας ο Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell), ο οποίος υποδύεται τον διευθύνοντα σύμβουλο λέει εκνευρισμένος ότι αν μαθευτεί ότι η Μπάρμπι βρίσκεται αναμεσά τους θα είναι «καταστροφή». Ετσι ξεκινά ένα απίστευτο κυνηγητό για τους πρωταγωνιστές με την Μπάρμπι σύμφωνα με το WWD, να φαίνεται να τους ξεφεύγει με επιτυχία.Τα υπόλοιπα στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.