Αυτό, αλήθεια, δεν το περιμέναμε. Κι όμως, σε αυτή τη χώρα όλα μπορούν να συμβούν. Και συμβαίνουν. Το βροχερό και περίεργο απόγευμα της Τετάρτης (24/5), συνελήφθη ο 37χρονος που ξεκίνησε το γνωστό υβριστικό σύνθημα για τον τότε (και μάλλον και σε έναν μήνα ξανά_ πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ξέρετε ποιο σύνθημα, μην μας αναγκάσετε να το γράψουμε. Πάντως, προλαβαίνετε να τα σβήσετε μην σας τρέχουν και εσάς, ποτέ δεν ξέρετε, στην Ελλάδα ζούμε.

Σύμφωνα με το Reader.gr, o 37χρονος “πιάστηκε” από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος, καλούσε τον κόσμο να ξεσηκωθεί. Σημειώνεται επίσης ότι ο 37χρονος δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Άλλα έτσι γίνεται συνήθως. Τη μία είσαι καλό παιδί, την άλλη κακό γιατί βρίζεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τι ζούμε!

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, από τις οποίες προέκυψαν ενδείξεις σχετικά με την εμπλοκή του 37χρονου στη διαχείριση προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω του οποίου προέβαινε σε αναρτήσεις με περιεχόμενο δημόσιας προτροπής και διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν οι επίμαχες αναρτήσεις, καθώς και πλήθος δημοσιεύσεων με συναφές περιεχόμενο, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί κατά το τελευταίο 6μηνο με την πιο πρόσφατη να έχει γίνει την Τρίτη (23/5). Κατόπιν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Αν άκουγε και Θύτη τη στιγμή που τον τσάκωσαν, ακόμα χειρότερα.