Τα μαλλιά μας έχουν από 100,000 έως 150,000 τρίχες, με διάρκεια ζωής περίπου 1,000 μέρες η καθεμιά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο μέσος άνθρωπος χάνει από 50 έως 100 τρίχες την ημέρα. Αυτό συνήθως δεν γίνεται αντιληπτό γιατί νέες τρίχες μεγαλώνουν ταυτόχρονα. Η αραίωση αρχίζει όταν τα νέα μαλλιά δεν αντικαθιστούν αυτά που έχουν πέσει. Η αραίωση των μαλλιών συνήθως ξεκινά στο μέτωπο ή τους κροτάφους και συνεχίζεται προς το πίσω μέρος του τριχωτού με την πάροδο του χρόνου. Ο 26χρονος Ιταλός στράφηκε σε έναν καλλιτέχνη τατουάζ για βοήθεια με την αραίωση. Κάποιος έπρεπε να τον ενημερώσει για μεταμόσχευση μαλλιών. Το βίντεο της μεταμόρφωσης του Gianluca έγινε viral στο TikTok , όπου συγκέντρωσε περισσότερες από 27 εκατομμύρια προβολές. 

Πιθανότατα πρόκειται για βίντεο παρωδίας με σκοπό να γίνει viral στο TikTok. Στο τέλος του βίντεο, φαινόταν ότι ο Τζιανλούκα έκλαιγε για την αλλαγή – αλλά δεν είναι σαφές αν δάκρυα χαράς ή λύπης. Κάποιοι αρνήθηκαν να το πιστέψουν, προσθέτοντας ότι ο Τζιανλούκα προσπαθούσε να κρύψει το γέλιο του αντί να κλάψει όταν είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε αργότερα, η tattoo artist, Maria Gina Altobelli, που είναι ιδιοκτήτρια του The Gipsy.g Tattoo & Piercing στο Fondi της Ιταλίας, αποκάλυψε πώς ήταν μια πλάκα. Δεν έχουν δει και λίγα τα μάτια μας, τον περασμένο μήνα, ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε τατουάζ ένα six-pack προκειμένου να ετοιμαστεί για το καλοκαίρι.

@gipsygtattooer Ecco il risultato dale tattoo guarito, here the results of this tattoo healed #greenscreen ♬ Alba – Ultimo