Είσαι υποψήφια ή υποψήφιος. Σε καλούν σε ένα κανάλι. Πας. Έχεις μαζί τις σημειώσεις σου, ξέρεις τι να απαντήσεις, πού να κάνεις πίσω και πού να τα δώσεις όλα. Άλλωστε, για πολιτική μιλάμε, η προετοιμασία είναι σημαντική. Εκτός και αν είσαι YOLO, δεν σε νοιάζει και πολύ και κατεβαίνεις για να περάσει η ώρα σου. Ελπίζουμε η Άννα Κοντογιάννη, υποψήφια με την Πλεύση Ελευθερίας στη Μαγνησία, να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Βέβαια, μετά το meltdown/δεν ξέρω τι κάνω και πού βρίσκομαι, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι. Το πρόβλημα είναι ότι η Άννα Κοντογιάννη, που ήταν πρώτη σε σταυρούς με το κόμμα της, δεν ήξερε τι ακριβώς θα κάνει για την Μαγνησία.

Καλεσμένη στις ειδήσεις του Astra tv, ο παρουσιαστής την ρώτησε για το προγραμματικό της σχέδιο για τη Μαγνησία με την υποψήφια βουλευτή να παθαίνει σοβαρό μπλακ άουτ. Στην αρχή κοίταξε με εμφανή αμηχανία τα χαρτιά της και αναζητούσε μια απάντηση. Απάντηση, όμως, δεν βρήκε. Ο παρουσιαστής, την ίδια στιγμή, προσπαθούσε να συγκρατήσει το γέλιο του. Και τα δάκρυά του θα πούμε εμείς.

«Εεε, στη Μαγνησία ακόμη δεν έχουμε κάνει πρόγραμμα για την Μαγνησία. Έχουμε ακόμη ένα μήνα» είπε πριν κάνει ένα σοβαρό λάθος, αναφερόμενη στον πατέρα της προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Μπορεί να σας πουν άλλοι που είναι περισσότερα χρόνια με την Πλεύση Ελευθερίας και τον κ. Κωνσταντόπουλο».

Ο παρουσιαστής την ρώτησε τότε αν έχει καταλάβει ότι μπορεί να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. «Όχι δεν το έχω συνειδητοποιήσει» απάντησε η υποψήφια.

Στο κλείσιμο, γιατί δεν μας τα είχε πει όλα, είχαμε και μια αποκάλυψη από την κυρία Κοντογιάννη. Όταν ο παρουσιαστής της είπε πως θα μπορούσε τη Μαγνησία και τη χώρα στο εξωτερικό ως ευρωβουλευτής, η υποψήφια μπέρδεψε τους υποψήφιους στο Επικρατείας και αποκάλυψε πως εκεί είναι υποψήφιος ο σύζυγός της.