Σκεφτείτε τώρα πόσο βαρετά είναι σε ένα τρόλεϊ. Πολλοί από εμάς το χρησιμοποιούν για να πάνε στη δουλειά τους, σε κάποιο μπαρ, στο περίπτερο, στο σινεμά για να δουν μια ταινία που θα αποδειχθεί μέτρια. Γενικά, μπαίνουμε στο τρόλεϊ, είναι ένα μέσο μεταφοράς που συμφέρει. Αλλά, κακά τα ψέματα, είναι βαρετό. Οπότε, τι καλύτερο από μία συγκίνηση για να μας ξυπνήσει;

Μην ανησυχείτε, όμως, από χθες τα αγαπημένα μας τρόλεϊ δεν είναι τόσο βαρετά και αυτό γιατί ένας οδηγός, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (24/5), φρόντισε γι’ αυτό. Βλέπετε, οπλοφορούσε. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε δρομολόγιο του τρόλεϊ «20» από Φάληρο προς Δραπετσώνα, ο οδηγός έβγαλε όπλο και απείλησε επιβάτη λες και παίζει σε ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο επιβάτης, όπως ήταν λογικό, απευθύνθηκε στην Αστυνομία και λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο οδηγός εντοπίστηκε στην ακτή Βασιλειάδη και συνελήφθη. Όχι, δεν έχουμε μάθει ακόμα το λόγο που ο οδηγός την είδε καουμπόης και δεν ξέρουμε αν το μάθουμε και σύντομα. Πάντως, όπως μετέδωσε το skai.gr, από τον έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ και Εις βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πάλι καλά που δεν είναι μαζί του και κάνα μπαζούκα. Δεν βαριέσαι ποτέ σε αυτή τη χώρα.