Η Showtime Productions έκλεισε ένα συνολικό deal και έτσι οι τρεις πρώτες ταινίες του franchise, δηλαδή τα The Bachelor, The Bachelor 2 και The Bachelor 3 θα είναι σταδιακά διαθέσιμες στο Netflix.  Η πρώτη ελληνική τριλογία που θα προβληθεί στο Netflix είναι ένα bachelor σε τρεις δόσεις με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Νίκο Βουρλιώτη, τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Αποστόλη Τότσικα. Ωστόσο, η πρώτη ελληνική ταινία που μπήκε στο Netflix ήταν το “The Waiter” με τον Άρη Σερβετάλη (τα γράψαμε εδώ), ενώ πριν λίγους μήνες μπήκε και η “Πράσινη Θάλασσα” (τα γράψαμε κι εδώ) της Αγγελικής Αντωνίου. Τον Ιούνιο του 2023, θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix οι εξής πέντε Ελληνικές ταινίες: Bachelor 1-2-3, Ευτυχία και Saison Morte. Όσες φορές κι αν δούμε την Ευτυχία, πλαντάζουμε.  Η “Ευτυχία” δεν είναι απλά μια εξαιρετική ταινία, είναι η ιστορία της χώρας μας, με soundtrack Τσιτσάνη και Ζαμπέτα. Ο Άγγελος Φραντζής υπήρξε εξαιρετικά τυχερός που σκηνοθέτησε την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη στην πιο ωραία ελληνική ταινία του 2019. 

Το The Bachelor είναι μια τριλογία τηλεοπτικών προδιαγραφών. Δεν είναι τυχαίο που το σενάριο υπογράφει η σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών Ρένα Ρίγγα (Άκρως Οικογενειακόν, Ευτυχισμένοι Μαζί μεταξύ άλλων). Blockbuster, απόλυτα πετυχημένα εμπορικά. Δεν μιλάμε για έργο τέχνης που θα παιζόταν στις Κάννες. Το καστ του είναι αναγνωρίσιμο από τις συμμετοχές σε λαϊκά σίριαλ. Θυμίζει το “The Hangover”. Τέσσερις φίλοι, ένα bachelor πάρτι, πολλά στερεότυπα, και μια ταινία για σινεμά σε mall. 

Αν σας άρεσε το χιούμορ του “Λάρισα Εμπιστευτικό” θα ενθουσιαστείτε.  Στη δεύτερη ταινία, ο Ηλίας Μελέτης ετοιμάζεται να γίνει γαμπρός στα Σφακιά και οι τρεις φίλοι του Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης δεν θα τον αφήσουν μόνο του να απολαύσει το Bachelor party του, αλλά θα ταξιδέψουν άμεσα μέχρι την Κρήτη όπου και θα γνωρίσουν τους συγγενείς της νύφης.Άραγε ο γάμος του θα έχει την ίδια τύχη με αυτή του γάμου από την πρώτη ταινία ή θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά; Στην τρίτη ταινία, σωστά το μαντέψατε, ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει.Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά. Κανείς δεν το περίμενε. 

Φαίνεται ότι και η ταινία “Saison Morte” του Θανάση Τότσικα , σε παραγωγή και πάλι της Showtime Productions, θα καταλήξει στον κατάλογο του Netflix αλλά είναι άγνωστο το πότε, μιας και παίζεται στους κινηματογράφους ακόμη.