Η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο. Η ΑΕΚ είναι νταμπλούχος καθώς λίγες μέρες πριν, πήρε και το Πρωτάθλημα. Η χαρά για κάτι, όμως, μειώνεται όταν βλέπουμε σε επανάληψη επεισόδια οπαδικής βίας. Μπορεί τον Βόλο να μην υπήρχαν οπαδοί, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν βρέθηκαν (ή συναντήθηκαν “τυχαία”) για να παίξουν το ξύλο τους.

Στο το κέντρο της Καβάλας, λοιπόν, λίγο μετά τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που βρήκε νικήτρια με 2-0 την πρώτη ομάδα, είχαμε ένα ακόμα οπαδικό επεισόδιο

Σύμφωνα με το proininews.gr, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φέρεται να επιτέθηκαν στους αντίστοιχους της ΑΕΚ που βρίσκονταν σε ένα στέκι και πανηγύριζαν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Όπως φαίνεται σε βίντεο, έφυγαν ακόμα και καρέκλες γιατί εντάξει, έχουμε και έναν πολιτισμό. Η κατάσταση ηρέμησε μόνο όταν εμφανίστηκαν αστυνομικοί.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το επεισόδιο ήταν περιορισμένο και πως είχε λάβει προληπτικά μέτρα προκειμένου να το αποτρέψει. Ναι, το είδαμε στο βίντεο…

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας άνδρας που ήταν στην ίδια περιοχή έπαθε επιληπτική κρίση και κλήθηκε ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ευτυχώς, συνήλθε μετά από λίγο, είχε τις αισθήσεις του και δεν δέχονταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μπορείτε να δείτε, αν θέλετε, την ομορφιά εδώ