Η ιδέα ενός POP UP EXHIBITION event υπήρχε στο μυαλό μας καιρό τώρα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που ο πολυχώρος TEEFONAS (/τυφώνας/) “χτίστηκε” στη καρδια της Αθήνας, να “γκρεμίσει” το συνηθισμένο με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Τη Κυριακή 28 Μαΐου ένα, ασυνήθιστο λοιπόν,  Block P-Art-y μας περιμένει. Καθόλου τυχαία, εδώ θα ενώσουμε την αγάπη μας για την τέχνη του δρόμου, την εικονογράφηση, τις μεταξοτυπίες, τη φωτογραφία, το βιβλίο, τα ρούχα, τις χειροτεχνίες και το φαγητό συνοδευόμενο από dj set, καφέ και μπίρα . Κόντρα στην υπερπληροφόρηση της εποχής, οργανώσαμε μία συνάντηση με σκοπό ο επισκέπτης να έρθει σε επαφή κάτι διαφορετικό και να γνωρίσει τους δημιουργούς του. Πιο αναλυτικά σε αυτο το πρώτο edition θα συναντήσουμε τους:

– ΒΛΑΒΗ (περιοδικό για το βιβλίο)
– BEWILD BROTHER (illustration / crafts)
– BRICK HOME STUDIO (handmade art products)

– DANAILLAMA (illustration / prints)
– EVAN MARAGKOUDAKIS (photography)

– GARDENIAS EN ATENAS (vintage clothing)
– JERBOA (illustration / tattoo)
– OUT OF MEDIUM (clothing brand)

– PYRRHA (handmade candles / crafts)
– ROZA.NVM (illustration / tattoo)
– VUKAMVILIA (handmade creations / slow fashion)

Το ίδιο απόγευμα θα στηθεί στο χώρο ενα φορητό μίνι “εργαστήριο” όπου και τα παιδια απο SILK BASTARDS θα μας φέρουν σε επαφή με το κόσμο της μεταξοτυπίας και του ηθικού μονόδρομου που ονομαζεται handmade. Θα παίξουμε με τα μελάνια και θα τυπώσουμε ένα περιορισμένο αριθμο tote που θα είναι διαθέσμο αποκλειστικά και μόνο σε αυτο το event με σκοπο να πάρουμε μία πιο σφαιρική εικόνα πίσω από τα χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα από μικρές επιχειρήσεις.

Το φαγητό μας θα το αναλάβουν οι καλοί μας φίλοι από το PINSAME με την αυθεντική Ρωμαϊκή τους Pinsa και τα σνακς οι newcomers απο το FLAKE, το μικρό αδερφάκι του αγαπημένου μας KICK. Στις μουσικές επιλογές θα βρίσκεται η MELIA.FTS.

ΚΥΡΙΑΚΉ 28 ΜΑΐΟΥ 2023

στο meeting point της οδού Σαρρή 6-8
14:00 

η είσοδος είναι πάντα ελεύθερη…