Πατήσαμε το play και αμέσως σφίχτηκε το στομάχι μας. Δεν αντέξαμε πάνω από δύο δευτερόλεπτα. Το κλείσαμε και το πρώτο που κάναμε ήταν να αναρωτηθούμε πώς φτάσαμε ως εδώ, πώς μεγαλώνουν έτσι κάποια παιδιά εν έτει 2023. Δεν είναι δυνατόν, κάτι έχει πάει πολύ λάθος στη χώρα μας -και γενικά.

Σε βίντεο που παρουσίασε η ΕΡΤ, ένα μικρό παιδί κακοποιεί κουτάβια σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας. Όπως βλέπουμε, το παιδί πετάει στον αέρα και κλωτσάει ένα από τα κουτάβια και πιέζει στη μουσούδα σε ένα άλλο. Δηλαδή, αν είναι δυνατόν!

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Σερρών, Ελένη Τζιαφέτα, στην οποία έφτασε στα χέρια της το βίντεο, που κατέγραψε ένα άλλο παιδί, προχώρησε σε καταγγελία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ανέφερε: «Μου έστειλαν το βίντεο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μετά από έρευνα που έκανα, εντόπισα την περιοχή σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας και απευθύνθηκα στο Α.Τ. Νιγρίτας όπου έκανα την καταγγελία. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις οικογένειες των παιδιών, του παιδιού που κακοποιεί το ζώο και αυτού που βιντεοσκοπούσε και στον χώρο βρέθηκαν τρία ζωντανά κουτάβια».

Όχι μόνο ένα μικρό παιδί βασάνιζε τα ζώα, άλλο ένα ήταν εκεί και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Τι έχει πάει στραβά και γιατί διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά για κακοποιήσεις ζώων;

Με δική σας ευθύνη, μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.