Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος απέκτησε την τεράστια περιουσία του γύρω στα 30 όταν και πούλησε την εταιρεία του Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια, θα μπορούσε να παίζει ως πρωταγωνιστής σε κάποια ταινία του Χόλιγουντ. Το στόρι, φυσικά, θα αφορούσε τον ίδιο και τα όσα προσπαθεί να καταφέρει.

Ο μεγιστάνας, για τον οποίο είχαμε γράψει ξανά πριν από λίγο καιρό, “σπρώχνει” τα χρήματά του για να κερδίσει το χρόνο. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έχε αποκτήσει την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου.

Σύμφωνα με το Bloomberg που κατάκλεψαν τα ελληνικά σάιτ (μαζί με εμάς), η διαδικασία που ακολουθεί ο Μπράιαν Τζόνσον είναι αυτή της νυχτερίδας. Να εξηγήσουμε. Σαν καλός πατέρας που είναι και που σκάει και κάνα χαρτζιλίκι, «επιστράτευσε» τον 17χρονο γιος του, Ταλμάτζ, για να παρέχει μεταγγίσεις αίματος.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι σε μια κλινική κοντά στο Ντάλας τον περασμένο μήνα, ο Μπράιαν Τζόνσον, ο 70χρονος πατέρας του και ο Τάλματζ εμφανίστηκαν για μια πολύωρη, τριγενή θεραπεία ανταλλαγής αίματος. 

Πάμε τώρα στις λεπτομέρειες που ποτέ δεν ζητήσατε. Ο μεγιστάνας λαμβάνει πλάσμα από έναν ανώνυμο δωρητή, αλλά αυτή τη φορά ο γιος τους παρείχε ένα λίτρο από το αίμα του, το οποίο μετατράπηκε σε μια παρτίδα υγρού πλάσματος και μια άλλη από ερυθρά, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια. Έτσι το έγραψαν, έτσι το γράφουμε.

Ο 45χρονος υποβάλλεται στην ίδια διαδικασία με τον Ταλμάτζ αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά: Αφού αποστραγγιστεί το δικό του αίμα, το πλάσμα του Talmage διοχετεύεται στις φλέβες του Τζόνσον. Ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία, ο πατέρας του Τζόνσον πηγαίνει τελευταίος και δέχεται την ίδια θεραπεία με τον γιο του. 

Μιλάμε για μπέρδεμα.