Μπορεί να είχαμε πέσει με τα μούτρα στις εκλογές, όμως τις προηγούμενες μέρες μας απασχόλησε επίσης (εντάξει, όχι και τόσο) το νέο ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά. Βλέπετε, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, την ώρα που προσπαθούσε να κερδίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Open Rome (δεν τα κατάφερε), τα έβαλε με τη μητέρα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά, είχε βρίσει και τον πατέρα του πριν από κάποιους μήνες.

Ο Τσιτσιπάς, που λέτε,  νευρίασε με τη μητέρα του, η οποία στη διάρκεια του παιχνιδιού μιλούσε στα ρώσικα, δηλαδή τη γλώσσα του αντίπαλου του. Λίγο οι παλμοί, λίγο ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με τον Μεντέντεφ, ο Στέφανος δεν άντεξε.

«Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@@@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θέο σου», είπε.
Ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, πήρε θέση σχετικά με την αντίδραση του γιου του μιλώντας στο «Mega Καλημέρα».

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

Αυτά από το νέο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς.