Έ-ξα-λλος. Δεν είναι η πρώτη φορά, σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αυτό το λαμπρό παιδί και άξιο παλικάρι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για τα ημιτελικά της Ρώμης μάς χάρισε άλλη μια τεράστια στιγμή, δείγμα της υπέροχης προσωπκότητάς του. On camera όλα αυτά φυσικά.

Ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να κάνει δικό του ένα καθοριστικό game στο πρώτο σετ, με τον Ρώσο αντίπαλό του να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 game. Για να μην σας κουράζουμε, έχασε με 2-0. Λίγο η βροχή που διέκοπτε το ματς, λίγο η κακιά η στιγμή, δεν ήθελε και πολύ.

Ε, πήγε στον πάγκο και τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία βρισκόταν στην κερκίδα. Στην κερκίδα ήταν φυσικά και ο πατέρας του ο οποίος, όπως πολύ καλά θα θυμάστε, έχει βιώσει ήδη την οργή του.

Συγκεκριμένα, τη θεώρησε υπεύθυνη για ό,τι έγινε, καθώς την ώρα που πήγαινε να κάνει σερβίς του έδινε οδηγίες στα ρωσικά.  Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Τσιτσιπά, ο οποίος αφού την έβρισε, ζήτησε από την ομάδα του να την βγάλει εκτός γηπέδου.

Ψύχραιμος, όπως πάντα άλλωστε.