Δεν περιμέναμε να το πούμε ποτέ, αλλά πού είναι εκείνες οι εποχές που οι πολιτικοί λίγο πριν τις εκλογές κρατούσαν σε πολύ προσωπικό και ιδιωτικό κλίμα το πόσο κριντζ μπορούν να γίνουν; Το TikTok ήταν μια πολύ κακή ιδέα τελικά, γιατί καταλήξαμε πως έχει αφήσει τρομερά περιθώρια σε πολιτικούς αρχηγούς να καθίσουν με τη νεολαία. Τελικά, ούτε τα καταφέρνουν, ούτε και ιδιαίτερα ικανοποιητικό το λες το αποτέλεσμα. 

Νέο πλήγμα ο Κωστής Χατζηδάκης της Νέας Δημοκρατίας. Φαίνεται πως δεν αρκέστηκε σε απλοϊκά βίντεο όπως εκείνα των Τσίπρα και Μητσοτάκη. Ούτε σε κάποια αυτονόητη μεν, εξυπνάδα δε, για να υποστηρίξει το δικαίωμα του Διονύση Σαββόπουλου να ψηφίζει ό,τι θέλει. Όχι. Ο Κωστής Χατζηδάκης είναι overachiever, αν ο στόχος του πάντα να τερματίσει το κριντζόμετρο. Δεν έσβησε κεράκια αυτή τη φορά. 

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δεν είναι ΑΙ. Δεν είναι τρολιά. Θα θυμίσει εκείνο τον θείο που τα έχει τσούξει στο οικογενειακό τραπέζι, αλλά πάλι, δεν θα είναι αυτό. Στην ωμή πραγματικότητα, θα είναι ένας ακόμα πολιτικός που αποφάσισε να πάρει τα ηνία της σοσιαλμιντιακής του εικόνας, πιθανότατα κάνοντας social media managers και επικοινωνιολόγους να μη μπορούν να φέρουν αντιρρήσεις χωρίς να πουν κάτι θα μοιάζει προσβλητικό, αλλά δεν θα είναι. Κανείς δεν θέλει να απολυθεί. Το ξέρουμε όλοι αυτό. 

Ο Κωστής Χατζηδάκης, για να μην πολυλογούμε, τραγούδησε ακαπέλα Σαββόπουλο. Μπροστά στην κάμερα. Και αυτό το βίντεο ανέβηκε. Πήρε την έγκριση και ανέβηκε. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μια ιστορία που δεν μπορούμε να ξεδούμε. 

Καλή απόλαυση:  

@janusdioni #εκλογες2023 #χατζηδακης #μαύρο_στη_ΝΔ #τψρμ #νδ_τον_πουλο ♬ πρωτότυπος ήχος – diomar