Ο ηθοποιός των ” Πειρατών της Καραϊβικής” παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, η οποία  τον κατηγόρησε για κακοποίηση. Φαίνεται ότι επέστρεψε στο προσκήνιο και έδωσε το “παρών” στις Κάννες για την πρεμιέρα  της νέας του ταινίας Jeanne du Barry, στην οποία υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο XV. Αλλά ο κόσμος φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για την εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ παρά για την υποκριτική του, με τους χρήστες των social media να συρρέουν στο Twitter τις τελευταίες ημέρες για να σχολιάσουν τα “σάπια” δόντια του. Οι θαυμαστές μπήκαν στο Twitter για να προτρέψουν τον ηθοποιό να πάει στον οδοντίατρο.

https://t.co/7PM91KQoZW

Οι φωτογραφίες του αμφιλεγόμενου ηθοποιού να περπατά στο κόκκινο χαλί την Τρίτη έκαναν γρήγορα virla στο διαδίκτυο. Πάντως, μετά την πρεμιέρα του γαλλικού βιογραφικού δράματος, ο ηθοποιός απέσπασε επτά λεπτά χειροκροτήματα. Σύμφωνα με το Variety , ο Ντεπ συγκρατούσε τα κλάματα καθώς οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε  παρατεταμένες επευφημίες  για την ερμηνεία του ως Βασιλιάς Λουδοβίκος XV.

Ο Τζόνι Ντεπ περηφανεύτηκε για την κατάσταση των δοντιών του σε συνέντευξη που έδωσε το 1995 στο περιοδικό Premiere, σύμφωνα με τη Daily Mail. “Όταν βλέπω ανθρώπους με τέλεια δόντια, με τρελαίνει. Προτιμώ να καταπιώ ένα τσιμπούρι παρά να τα έχω” δήλωνε τότε. Στις δηλώσεις του στις Κάννες, ο Τζόνι Ντεπ είπε ότι ψιλοβάρεθηκε το Χόλιγουντ. “Στην πραγματικότητα δεν έχω τόσο ανάγκη πλέον το Χόλιγουντ. Βρισκόμαστε σε μια παράξενη, αστεία εποχή, όπου όλοι θα ‘θέλαν πολύ να είναι ο εαυτός τους, όμως δεν μπορούν. Πρέπει να συνταχθούν με τον διπλανό τους. Αν θέλετε αυτή να είναι η ζωή σας, σας εύχομαι τα καλύτερα“.