Ο Μάρτιν Σκορσέζε επανενώνεται με τους αγαπημένους του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Και η πρώτη γεύση που έχουμε είναι χορταστικότατη. Σε άλλα νέα, μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας “Killers of the Flower Moon” και είναι έπος. 

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, με τίτλο “Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI” από το 2017. Το γουέστερν διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα το 1920. Τα μέλη της φυλής Οσέιτζ είχαν πλουρίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους και άρχισαν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Τότε, η αστυνομία θα ξεκινήσει μια έρευνα κυνηγώντας τους δολοφόνους. Να αναφέρουμε κάπου εδώ πως οι φριχτές δολοφονίες έμειναν στην ιστορία ως «Κράτος του Τρόμου». 

Εκτός των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το καστ συμπληρώνουν οι Τζέσι Πλέμονς και Λίλι Γκλάντστοουν. Ο Ντι Κάπριο στην ταινία υποδύεται τον Έρνεστ Μπέρκχαρτ, ανιψιό ενός ισχυρού ντόπιου ιδιοκτήτη ράντσου (Ντε Νίρο), ο οποίος εμπλέκεται στις δολοφονίες του έθνους. Ο Μπρέκχαρτ είναι παντρεμένος με μια ιθαγενή, την οποία υποδύεται η Γκλάντστοουν. 

Ο Πλέμονς πρωταγωνιστεί ως Τομ Γουάιτ, επικεφαλής του FBI που ερευνά τις δολοφονίες. Σύμφωνα με το Variety, ο ρόλος του αστυνομικού αρχικά προοριζόταν για τον Ντι Κάπριο, αλλά τελικά ο ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα που θα ερμήνευε.

Το τρέιλερ διάρκειας ενός λεπτού και 47 δευτερολέπτων συστήνει τους θεατές στον χαρακτήρα του Ντι Κάπριο, η φωνή του οποίου ακούγεται να λέει: «Υπάρχουν πολλοί πεινασμένοι λύκοι. Μπορείτε να τους βρείτε σε αυτή την εικόνα;». Και, διάολε, με αυτή την ατάκα θα κλείσουμε, αφού πούμε πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2023, από τη Feelgood Entertainment. 

Δες το τρέιλερ στο παρακάτω βίντεο: