Η Πριγκίπισσα του Λαού είχε προφανώς μια κωμική περσόνα που ελάχιστοι γνώριζαν. Πώς το γνωρίζουμε; Επιστολές που είχε γράψει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον Κωνσταντίνο Β’, τον τέως βασιλιά της Ελλάδας, βγήκαν προς πώληση στον οίκο δημοπρασιών Dominic Winter Auctioneers. Οι δύο κάρτες πουλήθηκαν στις 17 Μαΐου για 7.000 $.

Οι αστείες  ευχετήριες κάρτες που εκδόθηκαν από τη σειρά καρτών GirlsTalk γύρω στο έτος 1987, περιείχαν το καθένα ένα χιουμοριστικό κινούμενο σχέδιο για ενήλικες. Το σκίτσο στο εξώφυλλο της κάρτας έδειχνε έναν γυμνό ξανθό άνδρα με ένα φύλλο που καλύπτει τα απόκρυφα σημεία του. Η δεύτερη κάρτα παρουσίαζε μια γυναίκα που φορούσε μόνο σουτιέν και εσώρουχα και τον ερωτικό της σύντροφο να προσπαθεί να την ικανοποιήσει.

“Αγαπητέ μου Τίνο, η πιο τέλεια αγάπη όπως πάντα, από την Νταϊάνα”, έλεγε μια κάρτα. Στο δεύτερο σημείωμα αναγράφεται: “Αγαπητέ μου Τίνο, πολλή αγάπη από την Νταϊάνα. Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια κάρτα να στείλω [και] μετά σκέφτηκα ότι θα απολάμβανες και τις δύο!”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οίκου δημοπρασιών, ο λόγος που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έστειλε αυτές τις επιστολές στον πρώην βασιλιά – συγγενή και φίλο που ήταν 19 χρόνια μεγαλύτερός της – δεν είναι ξεκάθαρος, εικάζοντας ότι μπορεί να προήλθαν από ένα εσωτερικό αστείο που ξεκίνησε σε προηγούμενη συγκέντρωση βασιλικών οικογενειών. Ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του μεγαλύτερου γιου της Νταϊάνα, του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ ο Φίλιππος και η Νταϊάνα έγιναν νονοί του μικρότερου γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρί της Δανίας, του Φίλιππου που γεννήθηκε το 1986.