Στα καλύτερά του ο Βαρουφάκης: "Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ"

Τουλάχιστον άβολο.

Στα καλύτερά του ο Βαρουφάκης: "Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ"

Τουλάχιστον άβολο.


Μπερδεύτηκε το σύστημα και γύρισε στην εποχή του 2015 ο Γιάνης Βαρουφάκης, με ένα σαρδάμ που έκανε χθες κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο, λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη μάχη των εκλογών. Συμβαίνουν αυτά, ειδικά όταν δίνεις ομιλίες από εδώ και από εκεί καθημερινά.

Όπως διαβάζουμε στο intronews.gr, o επικεφαλής του ΜέΡΑ25 φάνηκε να νιώθει αμηχανία όταν μιλώντας στο πλήθος έκανε λόγο για «φίλοι και φίλες, συνοδοιπόροι και συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ». Εντάξει, άβολο.

Ο κόσμος, πάντως, ξέσπασε σε γέλια και ο Βαρουφάκης προχώρησε γρήγορα στο επόμενο στάδιο που ήταν να εξηγήσει πώς προέκυψε το σαρδάμ:
«Είδατε; Είδατε τι παθαίνει κάποιος όταν έχει καεί; Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις μπει στον ΣΥΡΙΖΑ, να τον έχεις πιστέψει, να έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό, να έχεις φτάσει στο σημείο να εμπιστευτείς τους συντρόφους σου με τη ζωή σου;

Να μπαίνεις στο Eurogroup να δίνεις τον καλό αγώνα για όλους και να συνειδητοποιήσεις πως οι ίδιοι οι σύντροφοί σου πάνε στον Ντράγκι και λένε “μην τον ακούς αυτόν, εμείς θα τα βρούμε”. Έχω και εγώ τα τραύματά μου, όπως όλοι μας».

Μετά το 30:00 η ομορφιά:

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα