Βαρεθήκατε τους γάμους σε νησιά; Η εταιρεία Space Perspective προσφέρει στα ζευγάρια έναν αξέχαστο τρόπο να πουν το “Ι do”. Η εταιρεία Space Perspective με έδρα τη Φλόριντα πουλάει πτήσεις με τις κάψουλές της για 125.000$. Οι κάψουλες που μεταφέρονται από τα γιγάντια διαστημικά μπαλόνια της εταιρείας θα μεταφέρουν έως και οκτώ επισκέπτες στη στρατόσφαιρα, 100.000 πόδια  πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη μας, για ένα ταξίδι που διαρκεί έξι ώρες. Και μάντεψε, ορισμένοι θέλουν να τελέσουν τους γάμους τους εκεί. Οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν τη θέα της Γης ενώ βρίσκονται μέσα στην κάψουλα, η οποία διαθέτει μπάνιο, μπαρ και Wi-Fi. Τα εισιτήρια για τις “κρουαζιέρες” της Space Perspective στη στρατόσφαιρα κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο για 125.000 δολάρια. Η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι το διαστημόπλοιό της, Neptune, προσφέρει μια ήπια εμπειρία για τους νεόνυμφους.

Οι διαστημικές πτήσεις για το 2024 έχουν εξαντληθεί, αλλά οι πελάτες μπορούν ακόμα να κλείσουν τη θέση τους τώρα για το 2025, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκτοξεύονται από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι της NASA και μια βόλτα με την κάψουλα μηδενικών εκπομπών προσφέρει “τη συγκίνηση του διαστήματος και την άνεση της ηρεμίας”, ισχυρίζεται η εταιρεία.  

Η Space Perspective ιδρύθηκε από δύο πρώην μέλη του πληρώματος της Biosphere 2, μιας ερευνητικής εγκατάστασης για το σύστημα Earth που βρίσκεται στην Αριζόνα, η οποία αρχικά κατασκευάστηκε για να διερευνήσει τις δυνατότητες των κλειστών οικολογικών συστημάτων στην υποστήριξη της ανθρώπινης ζωής κατά τη διάρκεια αποστολών στο διάστημα.