“Γίνονται αρχαιολογικές εσκαφές διότι από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία έχουμε επιχωματώσει” δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

https://t.co/rWIVNFTXWU

Το βίντεο περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από πρόσφατη ομιλία του στο Φόρουμ των Δελφών, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης, επιθυμώντας να υπερασπιστεί την επέμβαση στην περιοχή του αρχαιολογικού πάρκου για την οποία υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις, μπερδεύει την Ακαδημία Πλάτωνος με το εμβληματικό έργο του “Πολιτεία” του Πλάτωνα. 

Μήπως στην Πολιτεία του Πλάτωνα τα ενοίκια είναι πιο λογικά από το Μαρούσι;

https://t.co/G7mCwzEjdE

O Νίκος Παππάς τρόλαρε τον δήμαρχο Αθηνών, με σχετικό story που ανέβασε στη πλατφόρμα του Instagram. Όπως φαίνεται  στο βίντεο ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του, όταν ξαφνικά μέσα στα χώματα ανακαλύπτει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα. Να θυμήσουμε τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά: “Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας ότι «ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους”.